Prezent to nie tylko przedmiot do postawienia na półce , taką rzecz bez emocji może kupić sobie każdy i to wcale nie z okazji urodzin.
Wydaje mi się ,że większą radość będzie mieć z prezentu ,w który włożylo się trochę wysiłku i nie musi być to badzo drogi prezent

Wczoraj dostałam śliczne muszelki przywiezione z Bułgarii , były zamknięte w zestawie dla dzieci do piaskownicy

Myślę sobię,że jest to jeden z najlepszych podarków jakie dostałam

albo butelka wina wypita razem wród śmiechów badź łez szczęscia.Nawet zwykły(niezwykły jak dla mojego zwiazku) lizak dany z sercem i odpowiednią oprawkę też może być malutkim upominkiem.
Odradzam standardowych figurek ,kubków i obrazków..chyba,że będzie to artystycznie zrobione/przerobione wasze wspólne zdjęcie..

Dla maniaka puzzli może być pocięta fotografia do ułożenia

albo malowany T-shirt,to już zalezy od Twojej duszy

Gdy nie ma się duszy artystki i nawet zwykły okrąg nie przypomina okręgu to można posłużyć się rzeczą sklepową..coś co uwielbia np.najnowsza ksiązka lub płyta,której nie zdązył jeszcze kupić...
Jeżeli mieszkasz w okolicy lasów zabranie na wycieczkę rowerową,zorganizowanie malutkiej kolacji wsród komarów

też będzie inne niż dotychczasowe spotkania..wystarczy coś do jedzenia i sok..tam obsypiesz go pocałunkami,przewrócisz w trawę i będziecie tylko wy :-)najważniejsze abyście spędzili ten dzieą razem