lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Co macie na sobie podczas seksu?
(1 przeglądających) (1) Gość
jak TO robić

TEMAT: Co macie na sobie podczas seksu?

Co macie na sobie podczas seksu? 5 lata, 7 mies. temu #9871

Dziewczyny mam do Was pytanie. Jak wasi partnerzy lubia? Czy jak jestescie zupelnie nagie czy macie cos na sobie podczas sexu ? No i jak wy lubicie same. Z reszta to samo pytanie zadaje facetom.

5 lata, 7 mies. temu #76565

ja lubię gdy w ekstazie nie zdejmę do koąca bluzeczki czy stanika, namomiast partner wole jak jest nagi lubie czuc jego nagie plecy i klatke, swoją drogą sex w ubraniu kojaży mi sie z pospiechem...

5 lata, 7 mies. temu #76566

• pixi
Ja najbardziej lubie kiedy oboje jesteśmy nadzy, bo wtedy mogę czuć jego ciało na swoim...a co do ubraą...uważam, iż tylko przeszkadzają

5 lata, 7 mies. temu #76567

ja też wole jak mężczyzna jest nagi, pozwalam mu tylko zostawic skarpetki na nogach w zimie A reszte ze wszystkiego go obnażam.. A jezeli chodzi o mnie to zależy.. Czasami odbywałam stosunki w bluzeczce, ale ogólnie wole nago..
"Walczcie tak długo, aż wyrośniecie na dojrzałych mężczyzn..."

5 lata, 7 mies. temu #76568

• julia23
  • Tubylec
Mój partner woli mnie nago i to nie tylko wtedy jak sie kochamy, ogólnie jak sie kładziemy do łózeczka to mówi że koszulka jest zbedna i woli mnie całą poczuć. Ja też tak wolę, choć czasem chciałabym dostac jakąś seksowna bieliznę, niestety on uważa że najlepiej żebym przy nim nic na sobie nie miała, a jak mam to tylko po to by to zdjąć.

5 lata, 7 mies. temu #76569

• convahlia
  • Tubylec
  • Postać radosna
julia23 napisał:
a jak mam to tylko po to by to zdjąć.

U mnie jest podobnie.Zawsze słyszę że to całe ubranie jest mi zupełnie niepotrzebne;)
Tak więc u mnie również przeważnie całkiem nago to się odbywa.
\"maybe you can touch the taste by the sense of smell..?\"
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.61 sekundy
You are here: Home | Forum