lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Jak zachowuje się Wasz facet po stosunku?
(1 przeglądających) (1) Gość
jak TO robić

TEMAT: Jak zachowuje się Wasz facet po stosunku?

Jak zachowuje się Wasz facet po stosunku? 6 lata, 7 mies. temu #7882

• anonim
  • Świeżaczek
Nurtuje mnie taki pytanie jak zachowuje sie wasz mezczyna zaraz po stosunku??tzn lezycie przytuleni czy moze konczycie jak nigdy nic i np ogladacie telewizje.Przywiazujecie do tego uwage??

6 lata, 7 mies. temu #67438

• tojuzniewiem
mówi sie ze po odbytym stosunku mężczyzna zasypia. kobiecie natomiast włacza sie wtedy chęć gadania o uczuciach. u mnie nie ma z tym problemu , bo zarówno ja jak i mój chlopak zapadmy w sen a często zdarza sie ze ja szybcej ( a on moglby pogadac).
mówi sie tez ze kobieta jak nie ma ochoty na sex to mówi że ją głowa boli. tak przewaznie jest w małzenstwie gdy popada sie w rutyne. czy wy tez tak macie ze udajecie ból głowy czy to rzeczywiscie tylko przypadłosc ludzi starszych. i czy młodzi potrafią wobec siebie byc bardziej szcerzy w tej sprawie?
kolejna sprawa. zdarza sie wam oszukiwac siebie i jego ze macie ochote na sex zeby sprawic mu przyjemnosc? i czy oni oszkują was zeby wam sprawic przyjemnosc gdy macie ochote sie kochac?
bardzo jestem ciekawa waszych wypwiedzi. jak to jest u was?

6 lata, 7 mies. temu #67439

• j
U mnie jest tak :
Jak nie mam ochoty - mówie wyraznie,ze nie chce
Jak sprobowalam sie zmusic - obrazil sie na mnie, mowiac ze on tez nie ma ochoty jak ja jej nie mam. Zawsze wie kiedy nie mam ochoty sie kochac.
Po sexie - oboje idziemy spac (o 6 rano budzi nas synek)
Sex z moim mezem to jest jedna wielka niewiadoma - nigdy nie wiem czym mnie zaskoczy i vice versal
Dlugoletnie zwiazki nie musza oznaczac nudy.
Powodzenia i czerpania rozkoszy calymi garsciami

6 lata, 7 mies. temu #67440

• Manitha
Mój misiek zawsze zasypia, ciężko z nim wogóle pogadać, ja czasem też zasypiam w jego ramionach. Jeśli chodzi o chęć do sexu to ja zawsze mam, on czasem ze zmęczenia nie chce. No ale nic na siłe.

6 lata, 7 mies. temu #67441

• lola_20
U mnie tez jest podobnie ) Po skonczonym sexie przytulamy sie mocno do siebie i zasypiamy...

6 lata, 7 mies. temu #67442

• multi
  • Wkręcony
zazwyczaj po seksie to ja jestem bardziej śpiąca niż mój facet. zazwyczaj jednak odpoczywamy, regenerujemy sie i kochamy sie jeszcze raz, dwa lub trzy razy potem się ubieramy i najczęściej zasypiamy aż nas ktoś lub coś nie obudzi.
co do 'bóli głowy' to jak nie chce sie kochać to mówię, że sorry, ale nie dzisiaj. facetowi jest trochę smutno, bo to w koncu facet, ale rozumie to i jest zuplnie ok i mowi, ze to zadna przyjemnosc bylaby sie kochac jak nie mam ochoty. co do niego to sie jeszcze nie zdazylo, zebym ja miala ochote a on nie, wiec jestem w lepszej sytuacji
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.51 sekundy
You are here: Home | Forum