lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Seks bez zobowiązań
(1 przeglądających) (1) Gość
jak TO robić

TEMAT: Seks bez zobowiązań

Seks bez zobowiązań 6 lata, 7 mies. temu #7502

Chciała bym rozpocząć nowy temat i troche pogadac o seksie bez zobowiązaą. Co o tym myślicie? Gdybyście nie miały facetów to potrafiłybyście tak kochać sie z jakimś znajomym.. potrafiłybyście tak bez miłości?? W sumie to nic złego gdy samotna kobitka bawi sie z jakimś facetem ale nie chcą by z tego coś było poprostu ..każdy ma swoje potrzeby co o tym myślicie ??
największy syf to daŚ Sobą sterowaŚ

6 lata, 7 mies. temu #63672

• mrowka
  • Świeżaczek
chcialabym was zapytac o taka sprawe, co sadzicie o seksie bez zobowiazan? bo ja nie sadzilam ze znajde sie w takiej sytuacji. jakis czas temu, bardzo niedawno zakonczyl sie moj zwiazek, ale nasze drogi nie do konca sie rozeszly, bo moj byly chce ze mna utrzymywac kontakt, wiec rozmawiamy od czasu do czasu, chodzimy na spacery, ogladamy filmy. a dzisiaj on zaproponowal mi seks, taki przyjacielski. ja oczywiscie sie oburzylam, chociaz w glebi ducha mam na to ochote, ale nie w taki sposob, tylko z kims bliskim......nie piszcie tylko ze on nadal cos do mnie czuje bo to nie wchodzi wogole w gre, to juz skonczone i nic z tego nie bedzie. zwyczajnie mu brakuje seksu...piszcie co o tym sadzicie, ja juz decyzje podjelam i mam nawet pewnien plan:) mile widziane wypowiedzi facetow;)

6 lata, 6 mies. temu #63673

• Hanky
Sorki, mrówka, ale ja bym sie nigdy przenigdy nie zdecydowała na taką propozycję. "Bo mu barkuje seksu" - to Ty jesteś do tego, zeby mu ulżyło?? Podejdź do tego w taki sposób. Ale widzę, że Tobie taki układ wcale nie przeszkadza, więc nie mam co Cię przekonywać, że robisz bardzo głupio. O Jezu, w głowi mi się nie mieści. He, to po co się rozstawaliście? jak teraz Wam jest super. Kurcze a pomyśl sobie, jak ona ma kilka takich "pocieszycielek"?

No jestem ciekawa jak sytuacja rozwinie sie na forum.

6 lata, 6 mies. temu #63674

• mrowka
  • Świeżaczek
heh wlasnie zle mnie zrozumialas, bo ja juz decyzje podjelam odnosnie tego, ze nie ma nawet o tym mowy! mam tylko pewnien plan jak dac mu nauczke:> a jesli chodzi o pozostale pocieszycielki to wiem, ze ich nie ma, poza tym nie zwracalby sie z tym do mnie;)

6 lata, 6 mies. temu #63675

• Hanky
Ufff, mrówka a już myślałam, że "świat oszalał". No, trzeba by dać temu "ogierowi" nauczkę. A jaki masz plan działania, hihihi? Poczekamy może jeszcze na inne wypowiedzi, coś ostatni mały ruch an forum, czyżby wszyscy na wakacjach??!!

6 lata, 6 mies. temu #63676

• Salomea31
Seks bez zobowiazan?!Ja mysle ze to straszne!Wydaje mi sie ze jednak seks uprawia sie z osoba do ktorej sie cos czuje,wg mnie do tego niezbedna jest milosc!Nierozumiem ludzi ktorzy sypiaja z przypadkowymi ludzmi:/Daj mu nauczke:D
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.49 sekundy
You are here: Home | Forum