Mam nadzieję, że może to być w tym dziale... jeżeli jednak źle to umiejscowiłam to proszę o jago przeniesienie.
Chciałam Was spytać o Wasze fantazje erotyczne. Każdy zNas ma jakieś inne bardziej ekscytujące, lub mniej. Są też takie które chcielibyśmy koniecznie spełnić i takie które na zawsze pozostają w sferze fantazji gdyż tak naprawdę tego nie chcielibyśmy nigdy normalnie zrobić.
Założyłam ten temat, ponieważ chjciałabym się dowiedzieć jakie macie fantazje, ja mam niestety ich niezmiernie mało i są powiedzmy bardzo takie skąpe... Rozmawiałam ze swoim facetem, on jednak nie chce się z nich zwierzać bo uważa to za zbyt krępujące a nawet głupie(?).
Podzielmy się w tym temacie swoimi fantazjami i porozmawiajmy o tych które chcielibyśmy spełnic i jak je spełnić.
Ja mam jedną bardzo delikatną, ale taką która bardzo chciałabym spelnić. Być ze swoim ukochanym na terenie posiedłości z lasem i strumykiem. Przechadzamy się lasem w piękną księżycową noc... gdzieś w oddali widzimy strumyk, do którego decydujemy się pójść, tam odkrywamy piękną małą polankę i pod wpływem cudownej atmosfery dajemy się ponieść emocjm na tej polance.
Bardzo delatakna fantazja, ale wiecie nawet mi się to czasem śni:)
Mam też taką której nie chciałabym spełnić, jednak czasem "nawiedza" mnie w snach, ale o tym innym razem:)