lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Masturbacja
(1 przeglądających) (1) Gość
jak TO robić

TEMAT: Masturbacja

Masturbacja 6 lata, 4 mies. temu #6502

• anonim
  • Świeżaczek
dziewczyny a tak wslaciwie jak to jest u was z masturabcja?? czy zdaza wam sie czesto??:> ja musze przyznac ze teraz raczej tego nie robie ale zanim zaczelam kochac sie z moim skarbem zdazało sie:P teraz masturbacja jest u mas raczej gra wstepna:] on lubi patrzec jak ja sama sobie dogadzam przez chwilke hihi:)
A jak myslicie ktora plec czesciej sie masturbuje??:> ja nie mam zabardzo zdania na ten temat na tym swiecie jest wiele nimfomanek ali facetow ktorzy lubia sami sobie odgadzac jakie jest wasze zdanie na ten temat??:>

6 lata, 4 mies. temu #56852

• anonim
  • Świeżaczek
Kurde nie wiem ja sobie nie wyobrazam sie masturbowac:/ Rozumiem jak moj chlopak cos tam mi kombinuje to ok ale tak sama w zyciu! I moim zdaniem faceci napewno czesciej sie masturbuja i jest to chyba dla nich normalne. Nie gadaja o tym moze ale jest to dla nich logiczne. Przynajmniej tak mi sie wydaje ale moze ma ktos inne zdanie?

6 lata, 4 mies. temu #56853

• anonim
  • Świeżaczek
Ja się nie masturbuję...W ogóle mnie to nie kręci...To tak jak ktoś mnie smyra po stopie i mnie strasznie to gilgocze a jak sama się smyram to nic nie czuję...Tak samo jest z masturbacją u mnie...Jak facet mnie tam dotyka to jest mi cudownie...jednak gdy sama to robię to nic nie czuję...Po za tym nie muszę tego robić bo mój chłopak mnie zaspokaja

6 lata, 4 mies. temu #56854

• anonim
  • Świeżaczek
ja tez mam takie zdanie na temat kobiecej masturbacji!jak mnie chlopak dotyka to jest poprostu swietnie a jak sama bym sie miala dotykac to nie sprawialo by mi to napewno zadnej przyjemnosci,rozmawiamy czasem o tym z moim chlopakiem i wiem ze on to robi,bo mowi ze jak sie nie widzimy dlugo i wracaja jakie super wspomnienia to nie moze i musi sobie pomoc!ja jak mam na niego taka straszna ochote to prubuje sie jakos uspokoic,raz tak mialam ze nie wiedzilam co sie ze mna dzieje,nie moglam o nim przestac myslec,ale powiedzialam ze tego nie zrobie wlozylam raczki pod zimna wode i po paru minutach mi przeszlo!!!moze sa takie dziewczyny ktorym to odpowiada ale mnie nie!pozdrawiam!oczywiscie nie mam zamiaru ich krytykowac za to ze to robia lubia i juz ich sprawa!ale ja mam super faceta ktury mi jak najbardziej wystarcza i potrafi zrobic nieziemska przyjemnosc wiec sama o sobie nawet nie mysle!!

6 lata, 4 mies. temu #56855

• anonim
  • Świeżaczek
ja sie masturbuje i nie widzę nic w tym złego...
takie rozładowanie napięcia to jest...
czasami sie przyda jesli nie ma pod ręka rączki mojego bejbe;]
masturbuje sie, ale nie dotykajac i wkladajac sobie palce tam, bo jakos wtedy nic nie czuje, a w inny posb to robie;]

6 lata, 4 mies. temu #56856

• anonim
  • Świeżaczek
no ja się masturbowałam w taki sposób ,że kąpiąc się włączałam prysznic i wodą pryskałam sobie w te miejsca i dogadzałam palcem,uwielbiam to- to prawie jak seks z moim facetem:)pa
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.51 sekundy
You are here: Home | Forum