lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

czym jest fisting i czy jest bezpieczny?
(1 przeglądających) (1) Gość
jak TO robić
  • Strona:
  • 1

TEMAT: czym jest fisting i czy jest bezpieczny?

czym jest fisting i czy jest bezpieczny? 1 rok, 5 mies. temu #114312

Witam nie miałam się kogo zapytać a widzę że na forum jest wiele sympatycznych i miłych osób nie śmiejących się z drugiej osoby tym bardziej mam odwagę rozwinąć temat
Otóż mój chłopak zaproponował ni skąd ni z owąd zaproponował mi fisting w ogóle nie tłumacząc co to jest i jak wygląda ta (zabawa?)
Poszukałam trochę w internecie i znalazłam opis słownikowy bdsm.org.pl/slownik-bdsm/fisting

Jestem w miarę otwartą tolerancyjną osobą lobię nowości w seksie, ale szczerze trochę to mnie przeraziło? Czy jest możliwa tak głęboka penetracja pochwy, w takim razie jaką wielkość ma pochwa że można zmieścić tam całą dłoń do nadgarstka i dalej i czy jest to bezpieczne dla zdrowia. Wiele słyszałam o efekcie rozepchania pochwy czy jest prawdziwy czy jeśli nadmiernie często używa się dość dużych zabawek akcesoriów erotycznych jej rozmiar się powiększa.
Dziękuje za odpowiedz na moje trosze dziwne pytania...

Odp: czym jest fisting i czy jest bezpieczny? 1 rok, 5 mies. temu #114313

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
No trochę dziwne.
Pytasz o rozmiar pochwy, a przecież tamtędy przechodzą noworodki, zgodzisz się, że dłoń jest mniejsza?
Myślę, że zanim się zdecydujesz, powinnaś się dowiedzieć, skąd u Twojego chłopaka zapał. Obejrzał jakiś filmik i go natchnął? Taka zabawa wymaga przygotowania psychicznego i fizycznego, czy on ma o tym pojęcie?

Niezbyt wierzę w to rozepchanie pochwy...
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Odp: czym jest fisting i czy jest bezpieczny? 1 rok, 3 mies. temu #114467

AJ mam bardzo podobne zdanie,oglądając takie filmiki czuje tylko obrzydzenie,nie wiem jak komuś może to sprawiać przyjemnośc...
reklama jest płatna
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.43 sekundy
You are here: Home | Forum