lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Co wpływa na popęd seksualny mężczyzn?
(1 przeglądających) (1) Gość
jak TO robić
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Co wpływa na popęd seksualny mężczyzn?

Co wpływa na popęd seksualny mężczyzn? 5 lata, 2 mies. temu #11418

• anonim
  • Świeżaczek
Pytanie jak wyżej:)
Mój facet powiedział, że ostatnio ma większą ochotę na seks, bo regularnie cwiczy, przez co ma wyższy poziom testosteronu (to są jego słowa), nie wiem ile w tym prawdy, bo nigdy o tym nie słyszałam... A co Wy o tym sądzcie, czy to ma coś ze soba wspólnego? I tak ogólnie co jeszcze wzmaga ochotę mężczyzny na seks?

5 lata, 2 mies. temu #84975

• anonim
  • Świeżaczek
na popęd seksualny u mężczyzn ma wpływ hormon LH który pobudza produkcję testosteronu w komórkach leidiga. a testosteron warunkuje własnie popęd seksualny u mężczyzn. ćwiczenia wpływają również na produkcję testosteronu.

5 lata, 2 mies. temu #84976

• K@mil19
  • Wkręcony
to prawda, ja tez odkad zaczolem cwiczyc to mam wieksza ochote na seks. i chcialem sie od razu zapytac czy kobiety ktore cwicza tez maja wieksza ochote??

5 lata, 1 miesiąc temu #84977

Nie wiem bo nie ćwiczę regularnie:]

Mój K. zawsze ma ochotę na małe co nieco po wspólnie przespanej nocy, najczęściej w rannych godzinach: między 8 a 10.
Czy na ochotę na seks ma także wpływ pora dnia?
Bierz życie takim, jakie jest,
I zmieniaj je i ciągle walcz, przed siebie idź.

5 lata, 1 miesiąc temu #84978

• Fredka
motylekkk napisał:
Nie wiem bo nie ćwiczę regularnie:]

Mój K. zawsze ma ochotę na małe co nieco po wspólnie przespanej nocy, najczęściej w rannych godzinach: między 8 a 10.
Czy na ochotę na seks ma także wpływ pora dnia?

Owszem ma Chętniej kochamy się rano, bo jesteśmy wypoczęci. Zmęczenie i stres 'nabyte' w ciągu dnia skutecznie zmniejsza ochotę na seks.

Mężczyźni bardzo chętnie kochają się zaraz po przebudzeniu

5 lata, 1 miesiąc temu #84979

Fredka napisał:
Mężczyźni bardzo chętnie kochają się zaraz po przebudzeniu

No chyba coś w tym jest, bo mój K. zawsze męczy mnie rano:D
My niestety nie za często mamy okazję spędzać noce razem, jak już to przeważnie ma to miejsce po imprezach, na których jest alkohol i jemu często "sprzęt nie chce działać" hehe zawsze się z niego nabijam, że taką ma ochote na seks a dojść do orgazmu nie może, bo za dużo wypił:P kiedyś to przez godzinę próbowałam go zadowolić, na szczęście ręką, ale i tak nic z tego nie wyszło, bo nie miał orgazmu i musielismy jeszcze trochę poczekać:)
Bierz życie takim, jakie jest,
I zmieniaj je i ciągle walcz, przed siebie idź.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.49 sekundy
You are here: Home | Forum