lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Zaspakajanie mężczyzn
(1 przeglądających) (1) Gość
jak TO robić
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Zaspakajanie mężczyzn

Zaspakajanie mężczyzn 1 rok, 10 mies. temu #113678

Witam,
chciałbym się dowiedzieć od czytelniczek tego forum jak często i jakimi sposobami zaspokajają swoich ukochanych?
Mianowicie wiadome jest to, że facet chciałby seksu dużo więcej razy niż kobieta (choć jak wiadomo są wyjątki:)) ale jeżeli nie macie zbytnio ochoty na seks to nie jest tak, że "pomagacie" swoją ręką, oralnie lub inaczej?
Nie wiem, może jestem nienormalny, ale wydaje mi się, że chciałbym się częściej kochać, ale nie zawsze moja partnerka chce i nie raz wyraźnie pokazywałem i nawet mówiłem, że mogłaby mi nieco ulżyć... (czasem wydaje mi się, że jestem chory ale po kilku dniach bywam tak napalony, że trudno wytrzymywać, a nie chce robić sobie dobrze sam)

Nie sądzicie (i tutaj do Panów - o ile tutaj są), że kobiety czasem wydają się być egoistkami? Najbardziej oczywiście chodzi mi o akt seksu oralnego. Myślę, że mało który mężczyzna (przynajmniej nie ja) ma opory co do robienia dobrze swojej ukochanej miłością oralną.
I czy nie wydaje się wam, gdy chodzi o odwrotną sytuację, to dziewczyny jakoś gorzej to znoszą? Tzn. wykręcają się, nie chcą tego robić itd.?

Jestem ja jakiś nienormalny czy co??

POzdrawiam

Odp: Zaspakajanie mężczyzn 1 rok, 9 mies. temu #113733

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Wydaje mi się, że jak kobieta nie ma ochoty na zbliżenie, to nie ma jej ogólnie. Jak ma, to może zrobić wszystko, jak nie ma, to nie kiwnie palcem. Różne są kobiety, różne mają temperamenty, zdarzają się gotowe zawsze i wszędzie, Tobie trafiła się inna.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Odp: Zaspakajanie mężczyzn 1 rok, 8 mies. temu #113841

• krawiec
  • Świeżaczek
Temat jest nieco głębiej osadzony, że tak to ujmę. Wiele czynników ma nie niego wpływ, bo wystarczy porównać w tej materii przedstawicielki(to one w tym wątku są na tapecie) innych kultur, narodowości i dojść do podobnych wniosków. Sposób naszego wychowywania, silna zależność kościoła, nawet sam sposób mówienia o seksie oralnym czyni z niego zakazany owoc.

Faceci mimo całej swojej hedonistyczności, zwykłego zaspokajania potrzeb wiedząc, że żeby coś dostać, coś trzeba zrobić. Nie będę tu mówił już o jakiś altruizmach, czy filantropii bo nie o to chodzi...ale dla osiągnięcia takiej korzyści zrobią prawie wszystko inna sprawa, że to też jest okazja do sprawdzenia się czy jesteśmy w stanie w ten sposób zadowolić partnerkę(ah...męskie ambicje, rywalizacja)

...a u Pań jest jak napisano na dole: "jak nie chce to nie kiwnie palcem". Nie wchodząc w relacje między wami, to zrobiłbym research(Nie chcę, tutaj żadnej z Was obrazić) co ją podnieca, może czymś się stresuje, to nie jest tylko kwestia temperamentu. W każdym można obudzić namiętność, tylko trzeba odpowiednio reagować.

Odp: Zaspakajanie mężczyzn 1 rok, 5 mies. temu #114152

To że bardzo często masz ochotę na seks jest całkowicie naturalne,gorzej byłoby gdybyś jej nie miał. Pozostaje tylko kwestia temperamentu Twojej partnerki i tutaj mogą pojawić się schody..
************ - REKLAMA JEST PŁATNA

Odp: Zaspakajanie mężczyzn 1 rok, 5 mies. temu #114225

• _julka_
  • Wkręcony
Dokładnie. Co zrobić gdy partnerka nie ma ochoty na seks tak często jak partner. Dla niego idealnie byłoby co najmniej co 2gi dzień. Dla niej 1-2 razy w miesiącu? Nie ma w tym niby niczyjej winy, ona go kocha i akceptuje ale po prostu seks nie jest dla niej tak potrzebny jak dla niego. Dodatkowo dochodzi do tego ból podczas stosunku no i z przyjemności nici....A facet oczywiście tego nie rozumie- z góry zakłada że to zwykłe wymigywanie się i generalnie kłótnia co wieczór. Co robić?

Odp: Zaspakajanie mężczyzn 1 rok, 5 mies. temu #114248

Drodzy panowie
To nie jest tak, że kobiety sa egoistkami. Mając na głowie pracę, dom i wychowywanie dziecka po całym dniu poprostu nie mają już siły na miłosne igraszki. Jedynym sensownym lekarstwem na brak chęci do seksu są subtelne pieszczoty, a przede wszystkim obdarowanie swojej ukochanej wsparciem w codzienności:]
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.54 sekundy
You are here: Home | Forum