lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Zawodzę w łóżku??
(1 przeglądających) (1) Gość
jak TO robić

TEMAT: Zawodzę w łóżku??

Zawodzę w łóżku?? 2 lata, 8 mies. temu #111615

• phoebe
  • Świeżaczek
Ostatnio mój partner coraz rzadziej chce się ze mną kochać, ciągle nie ma czasu, jest zbyt zmęczony, a jak już coś się zaczyna dziać to po prostu nie ma pełnej erekcji!! Robię wszystko co w mojej mocy żeby go rozkręcić, ale to go jakby jeszcze bardziej dobija i odstręcza od seksu. Powoli się już załamuje :/

Odp: Zawodzę w łóżku?? 2 lata, 8 mies. temu #111618

• Karusia
  • Przyspawany
Ja mysle, ze to Twoj facet ma jakies problemy... Moze zdrowotne? A moze ma kogos na boku? Radze z nim szczerze porozmawiac. Taka zmiana zachowania jest na pewno podejrzana.
::Ładnej kobiecie do twarzy z pięknym grzeszkiem::

Odp: Zawodzę w łóżku?? 2 lata, 8 mies. temu #111621

• phoebe
  • Świeżaczek
No wiem... ale też nie chcę w tej rozmowie go naciskać albo atakować, bo jeśli rzeczywiście ma jakieś problemy z erekcją i o to chodzi, to boję się żeby nie zamknął się w sobie jeszcze bardziej :/

Odp: Zawodzę w łóżku?? 2 lata, 8 mies. temu #111622

• Karusia
  • Przyspawany
Ale Ciebie tez to dotyka, wiec masz prawo wiedziec. A jesli to rzeczywiscie sa problemy z erekcja na podlozu zdrowotnym, to bedzie mu lepiej jak sie tym problemem z Toba podzieli.
::Ładnej kobiecie do twarzy z pięknym grzeszkiem::

Odp: Zawodzę w łóżku?? 2 lata, 8 mies. temu #111627

• phoebe
  • Świeżaczek
Masz rację, w łikend może gdzieś pojedziemy w mało stresujące miejsce i spróbuję pogadać. Albo może mu wysłać taki wirtualny test diagnozujący problemy z erekcją...? heh, cięzki orzech do zrgyzienia :/

Odp: Zawodzę w łóżku?? 2 lata, 8 mies. temu #111629

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Obstawiam, że cię zdradza, a problemy z erekcją sprowadzają się do tego, że nie ma ochoty na seks z tobą. Niestety tak to widzę i najczęściej wystarczy poszperać w takich powodach, a nie w zdrowiu.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.52 sekundy
You are here: Home | Forum