lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

orgazm we śnie
(1 przeglądających) (1) Gość
jak TO robić
  • Strona:
  • 1

TEMAT: orgazm we śnie

orgazm we śnie 3 lata, 4 mies. temu #110061

witam wszystkich mam nadzieje, ze nie jestem jakaś nienormalna ale chyba tak bo : jestem z moim chlopakiem ponad 2 lata, jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami, a seks zaczelismy uprawiac jakies po pol roku byciu razem. moim problemem jest to , ze nigdy nie mialam orgazmu w trakcie seksu,(dodam, ze przyjemnosc odczuwam bardzo mala ze zblizen, mimo ze kocham mojego mezczyze i dobrze mi z nim) ani przy oralnym ani przy wszystkich mozliwych pozycjach bo ciekawska ze mnie istota ale raz na jakis czas kiedy spie, mam orgazm. mam nadzieje ze to jest orgazm bo to jest baardzo przyjemne az sie budze czy to jest normalne??? czy ktos ma podobnie???

Odp: orgazm we śnie 3 lata, 4 mies. temu #110062

• alexiss
  • Przyspawany
Od razu mówię, że ja tak nie mam

a może Ci się tylko śni? Orgazm powstaje raczej na skutek mechanicznego pobudzania....
I oczy wilgotne,
i serce samotne,
i nie wiem, co robić dalej.
Ja chciałbym gdzieś w lesie
(a niech mnie rozniesie!) -
umrzeć z żalu.

Odp: orgazm we śnie 3 lata, 4 mies. temu #110066

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Możliwe jest podniecenie przez sen, to i że tak powiem, efekt końcowy tego podniecenia również. U chłopców nosi to nazwę "nocne polucje" i występuje podczas snu pozbawionego treści erotycznych.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Odp: orgazm we śnie 3 lata, 4 mies. temu #110108

Mi zdarzyło sie tak że miałam orgazm we śnie nawet kilka razy ale wtedy śnilo mi sie że kocham sie ze swoim mężem;)
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.45 sekundy
You are here: Home | Forum