lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Ach te dzieciaki!! Czyli śmieszne sytuacje (i nie tylko) z dziaciakami w roli głównej...
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Ach te dzieciaki!! Czyli śmieszne sytuacje (i nie tylko) z dziaciakami w roli głównej...

Ach te dzieciaki!! Czyli śmieszne sytuacje (i nie tylko) z dziaciakami w roli głównej... 6 lata, 2 mies. temu #6965

• SweetAdrenaline
  • Wkręcony
  • Oto mój opis opisujący opisowość opisowości opisanej w opisie.....coz wybaczcie nie mam pomyslu....:p
Zakładam ten temat z myślą o ukochanych szkrabach.
Wrzucajcie tutaj śmieszne fotki, powiedzonka, wszystko co was bawi.

Ja mam małego braciszka o imieniu Tymon (obecnie 5 latek), który jeszcze jak był początkującym przedszkolakiem wymyślał różne ciekawe rzeczy. Oto część z nich, która zostałą zachowana ku pamięci rozbawionej familii...

1. Będziemy skakać hop hop i łapać słonecko!!

2. Dialog:
-Tysiu, jak tam twoje zapalenie (płuc)??
-A...nic.........jest zgaszone.....

3. Cukielki wpadają tutaj (do buzi), tutaj (pokazuje brzuszek), tutaj (coraz niżej).....i....wpadają do skarpetek!!

4. Jestem choly.......... i mam oddech!

15.VIII.07r (sprzątane) - annaoj
"Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie"

6 lata, 2 mies. temu #60155

• tojuzniewiem
czytam siostrzenicy mojego chłopaka bajke. trudze sie zeby wszystko zrozumiała. podpytuje co widzi na obrazkach. robie efekty dzwiękowe i na koniec pytam: to jak sie skoączyła bajka?
odp. "skoączyła się".

oglądamy chojraka na kasecie wideo i pod koniec bajki pojawił sie napis : koniec.
młoda: ja też mam koniec. w wilku i zającu.

rysujemy.
"narysuj mi drzewo" - prosi młoda.
rysuje więc , wkładam to mnóstwo wysiłku zeby wyglądało jak prawdziwe, a młoda na to: czemu tak brzydko?

"ja chce siusiu"- krzyczy młoda. schodze więc z nią na dół do łazienki. zdejmuje spodniczke rajstopki i majteczki, sadzam na sedesie a ona: juz nie che. wracajmy.

młoda za gółsno sie zachowywała w pokoju obok wiec poszłam ja uciszyc: "troszke ciszej, dobrze? bo tam na dole spią ludzie- wujek i ciocia". nastepnego dnia przedrzezniamy sie z facetem dośc golosnym tonem głosu. przychodzi młoda" troszke ciszej dobrze?bo na dole spią mieszkancy"

6 lata, 2 mies. temu #60156

• Tala Kelteel
  • Wkręcony
  • Nazywam się Dori...
Maluje trzyletniej siostrze paznokcie (Tylko kciuki:D).Koącze. Ona patrzy na nie z zachwytem i rzecze:
- Jaka ja jestem juź duuuuuuuzia!

Obiad. Wszyscy po jedzą. Nagle upana mi solniczka. Sistra mierzy mnie gniewnym wzrokiem.
- Brać ją! - krzyczy
(myślałam że padne )

A teraz najlepsze.
Siostra miała głupawke. Biegała po domu i krzyczała: "ćmerfy! ćmerfy! Gargaaaaaamel!"
Ja kłócę się z matką o wyjazd do babci. Matka mówi: "Masz mi obiecać że nie będziesz piła wódki" (aż mnie z nóg zwaliło - ja nigdy nie piłam konkretnie wódki"). Ja: Eee...
Siostra: "JA BŠDE PIŁA W“DKE! SMERRRRRRRRRRFY!"

A teraz moje numery z młodości:
Jako małe dziewcze pojechałam na ferie zimowe do babci. Miałam wtedy jakieś 4-5 lat. Po dobrych 4 godzinach na górce (na saneczkach:D) nie miałam siły wracać. Usadowiłam się na sankach i rzekłam: "Babciaaaa! Pomóż!". No to babcia dla kochanej wnuczki zrobi wszystko. Oparłam się o oparcie i podnisłam głowe do nieba. I tak do siebie: "Ku**a, Ku**a, Ku**a..." A babcie na to: "Co ty mówisz, Daszeąko?" A ja: "A nic babciu! Aniołki, Aniołki, Aniooołki"

Poznaj siebie, swe mienie. Potem działaj.

6 lata, 2 mies. temu #60157

• Olencja
  • Wkręcony
Mi sie wlasnie przypomnial jeden wybryk mojej siostrzyczki

Bylo to pierwszy raz kiedy ja zabralismy do kosiola- na swiecenie koszyczka na wielkanoc i nadszedl moment kiedy ksiadz wszedl miedzy lawki i zaczal chlapac woda a wtedy cisza na caly kosciol i gdy doszlo do nas to moja siostra tak krzykenal "woodaaa" i machajac na ksiedza palcem krzykenla "niu niuu" hehhehe myslalam ze nie wytrzymam ze smiechu

6 lata, 2 mies. temu #60158

• fanuska
  • Tubylec
  • I`m not a number. I`m a FREE MAN!
Mój kumpel ma pięcioletniego brata. Kiedyś byłam u niego w domu, wchodzę do pokoju, a tam własnie siedzi jego brat. Mówi:
- A ja wiem jak ona ma na imię.
- No powiedz mi na ucho.
Brat przybliża sie do niego, coś szepcze. Kumpel na to:
- Ale jej też powiedz.
Na co kochany braciszek odpowiada
- STEFAN!
Dodajmy, ze mam na imie Eva.
Lepiej zużywaŚ się, niż rdzewieŚ.
Denis Diderot

6 lata, 1 miesiąc temu #60159

• Manitha
Ja pamietam jak mój brat był mały i leciała w telewizji reklama jakiś tabletek wzmacniających i na koniec było powiedziane : "niezależnie od płci i wieku" na co mój brat pobiegł do mamy pytając się co to jest "pucia".

Sasiedzi mojej babci, dwaj bliźniacy. Jak mieli ze 3 latka zauważyłam, że siedzą u siebie na balkonie. No więc pytam co tam robią. Na to jeden mówi, że podlewa kwiatki. Ja na to, że wody nie ma przecież. A on: mam! po czym zdjął gacie i zaczął sikać do kwiatka.

Ostatnio mama, która pracuje w szkole opowiadała, że przyszedł do niej mały chłopiec i mówi, że go jakiś inny poszturchiwał. Mama więc pyta, który tak zrobił. A on tak myśli, myśli i nagle mówi: ten, co ma dwie twarze! Chodziło oczywiście o wczesniej wspomnianego bliźniaka.
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.42 sekundy
You are here: Home | Forum