lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Pośmiejmy się sami z siebie
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Pośmiejmy się sami z siebie

Pośmiejmy się sami z siebie 6 lata, 7 mies. temu #13544

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Cytaty z ciekawych i bardzo zabawnych postów userów Lekkiej i nie tylko.

Nie komentujcie zbytnio, by cytaty nie zniknęły wśród ocen, i żeby autor zabawnej wypowiedzi nie czuł się wyśmiewany.

13.VII.07r. (sprzątane) - annaoj
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

6 lata, 7 mies. temu #109099

• Gumis
  • Przyspawany
  • Dosc wysoki, ladnooki i do tego baby na mnie leca ;P XD
Przyznam, ze czesto przegladajac dzialy spotykam prawdziwe perelki. Ten ktory zobaczylem dzis poprawil mi humor na caly wieczor, wiec i Wy sie posmiejcie
Kiedyś często wchodziłam na czata i rozmawiałam o tym, o czym najczęściej sie na czacie rozmawia : zexie tzw. cyberek. Później uświadomiłam sobie, że to grzech i obiecałam Boge, że już nigdy nie wejde na czata i co ? Znowu to samo, weszłam i ...cyberek.... Teraz boje się że Bóg mnie ukarał iże jestem w ciąży. Naprawde nie wiem co mam robić. Wsszystko wskazuje na to, że tak. Widze pełno kobiet w ciązy, moja mama mi powiedziała, że ona też widzi ich pełno (chociaż nie wie nic o moim problemie). POMOCY!!

Komentarz chyba jest zbedny? XD

6 lata, 6 mies. temu #109100

• Macio
  • Tubylec
A wiec dla dobra pokrzywdzonych zdolnoscia pisania ludzi, nie zamieszczamy ich nickow? Wiec lecim
oj mój Bóg!! nienawidzę robaki!!!

nie rzeczywiście ma fobie, to jest bardziej jak ogromna obawa.
obawiam się widzący inne ludzie wznoszą,
Dźwięki być może bardzo odurzony ale to jest prawdziwe....

i mam jed wielki *fobie*...Ale za każdym razem mówię co to jest ludzie po prostu będzie śmiać się przy mnie ale tutaj to przybywa: obawiam się kurczęcia, bardzo bardzo zły

Rowniez komentarz zbedny, ale wole wyjasnic Nie chodzi o sam sposob pisania, bo wyglada jakby autorka byla z zagranicy i uzywala jakiegos translatora... ;d ale fobia... rotlf

Tu akurat trafiles, bo faktycznie autorka pochodzi z zagranicy i z tego co wiem jakiegos kraju skandynawskiego. Uczy sie naszego jezyka, wiec trzeba byc wyrozumialym - Gumis

ja jestem... ale ostatnie zdanie wymiata -magdolec

6 lata, 6 mies. temu #109101

• Wanilia
  • Moderator
  • :)
Znalezione na Naszym forum...

Kto wie jakiego rodzaju badania wykrywaja ze nie jest sie juz dziewica??...czy badanie moczu wykryje cos takiego??

Komentarz do cytatu jest zbędnym przynajmniej moim zdaniem...
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

"Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!" - Stanisław Jerzy Lec

6 lata, 1 miesiąc temu #109102

• Wanilia
  • Moderator
Znalezione przy sprzątaniu jednego z moich działów ;]

Ehh no tak to jest głupie pytanie...Ile ty masz w ogóle lat?Opuszczałaś lekcje bilogi w podstawowce?Pewnie, że możesz zajść w ciążę podczas kąpieli, bo plemniki mogą zarazem z wodą sie przedostać do twojej muszelki to chyba jasne.

"Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!" - Stanisław Jerzy Lec

5 lata, 1 miesiąc temu #109103

• Wanilia
  • Moderator
Bez komentarza

Nie jestem dzieckiem a propo to miałam pytanie takie czy masturbacja może opuźnić okres:P?

Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.56 sekundy
You are here: Home | Forum