lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Humor :-)
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Humor :-)

Humor :-) 6 lata, 11 mies. temu #1236

• rianka
  • Szarak
  • jestem szalona dziewczyna która wie czego chce, uwielbiam ksiazki szczególnie spakowskiego i tolkiena oraz literautre XX wieku oraz muzyke trash i heavy metalowa w szczeólnosci KATA
Zamieszczamy tutaj dowcipy, z których mogą pośmiać się inni

Siedzi sobie duży Jasiek w jednostce w Iraku. Któregoś dnia przyszedł do niego list od dziewczyny:
- "Kochany Jaśku, niestety nie mogę być już dłużej z Tobą. Ta odległość jest za duża, a do tego zdradziłam Cię dwa razy, więc sam widzisz ze to nie ma sensu. Dlatego proszę Ciebie, abyś odesłał mi to zdjęcie, które Ci kiedyś dałam na pamiątkę - Buziaki Ania".
Jaśkowi przykro się zrobiło, ale co miał zrobić. Wziął swoje zdjęcie i zaczął chodzić po jednostce i zbierać od chłopaków zdjęcia ich dziewczyn, dziwek z którymi spali, sióstr i w ogóle wszystkich lasek jakich zdjęcia mieli. Uzbierało się tego ze 60 sztuk, więc Jasiek zapakował to wszystko w kopertę i wysłał do Anki.
Kiedy Anka otworzyła list, wszystkie zdjęcia wysypały się na podłogę, a pomiędzy nimi była notatka:
-"Kochana Aniu, niestety nie mogę sobie Ciebie przypomnieć, dlatego wyświadcz mi tę przysługę i wybierz sobie swoje zdjęcie a resztę odeślij mi do jednostki - Buziaki Jasiek".

08.VII.07r (sprzątane) - annaoj
I chyba czegoś tutaj nie, nie rozumiem
Szybko się uczę, ale żyŚ wciąż nie umiem
Mówili mi "śmiej się", dzisiaj każą mi płakaŚ
Wczoraj skrzydła ucięli, dzisiaj każą mi lataŚ...

6 lata, 11 mies. temu #21218

Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w tym hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej.
Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety pomylił jedną literę w adresie. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która właśnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół.
Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie:
Do: Moja ukochana żona. Temat: Jestem już na miejscu.
Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maila do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja.
PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco...

6 lata, 11 mies. temu #21219

• monada
  • Wkręcony
a co to jest: małe, żółte i kopie?
mała, żółta kopareczka!

6 lata, 11 mies. temu #21220

• rianka
  • Szarak
  • jestem szalona dziewczyna która wie czego chce, uwielbiam ksiazki szczególnie spakowskiego i tolkiena oraz literautre XX wieku oraz muzyke trash i heavy metalowa w szczeólnosci KATA
z zycia ))))

Pewien mężczyzna w supermarkecie zauważył kobietę z mniej więcej trzyletnią dziewczynką siedzącą w wózku na zakupy. Gdy matka przejeżdżała obok półek z ciastkami mała oczywiście zaczęła domagać się ciastek. Gdy usłyszała od mamy krótkie i stanowcze "nie" zaczęła wrzeszczeć i płakać na cały sklep.
Matka zaregowała na ten płacz spokojnym stwierdzeniem:
- Kasiu, mamy już połowę sklepu za sobą, już niedługo wychodzimy, nie denerwuj się...
Zaciekawiony mężczyzna poszedł za nimi dalej. Przy stoisku z cukierkami sytuacja powtórzyła się. Dziewczynka zażądała cukierków, a słysząc odmowę strasznie się rozpłakała. I znowu matka spokojnie powiedziała:
- Kasiu, nie płacz. Zostały nam tylko dwa stoiska i idziemy do kasy..
W kolejce do kasy mężczyzna stanął za obserwowaną parą. Mała dziewczynka oczywiście natychmiast zaczęła wrzeszczeć o gumy, a po odmowie ze strony mamy zaczęła strasznie się złościć i krzyczeć. Matka spokojnie powiedziała:
- Kasiu, zapłacimy i za pięć minut wyjdziemy ze sklepu. Potem pojedziemy do domu i będziesz mogła się przespać...
Mężczyzna nie wytrzymał i powiedział do kobiety z podziwem:
- Jestem pod wrażeniem cierpliwości jaką pani okazuje małej Kasi..ja bym już dawno nie wytrzymał nerwowo.
Kobieta odpowiedziała:
- Ale ona ma na imę Ania... Kasia to ja ...
I chyba czegoś tutaj nie, nie rozumiem
Szybko się uczę, ale żyŚ wciąż nie umiem
Mówili mi "śmiej się", dzisiaj każą mi płakaŚ
Wczoraj skrzydła ucięli, dzisiaj każą mi lataŚ...

6 lata, 11 mies. temu #21221

• sara84
  • Świeżaczek
  • uparta,czasem dos zlosliwa.
Wyjeżdża mąż w delegacje na tydzień. Po tyg. pisze depesze do żony, że wraca tego dnia i o tej godzinie i aby czekała na niego na peronie.
Przyjeżdża, a żony nie ma i sobie myśli:
-a to k...., a może nie, a może w domu z obiadkiem czeka?
Przyjeżdża do domu, a tam gary niepozmywane od tyg. i sobie myśli:
-a to k..., a może nie, a może w sypialni z milością intymną czeka?
Wchodzi do sypialni, a tam żona z kochaniem, wychodzi wkurzony i sobie myśli:
-a to k..., a może nie, a może depeszy nie dostała?

6 lata, 11 mies. temu #21222

• tucha_12
  • Wkręcony
  • Cool zioomal....!!
W środku marca idzie wściekły niedźwiedź i mruczy:
- Po co wypiłem taką mocną kawe październiku?

- Jasiu znów spóźniłeś się na lekcje!!
- Na naukę nigdy nie jest za późno!!
[*]W życiu piękne są tylko chwile[*]
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.58 sekundy
You are here: Home | Forum