lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Śmieszne komiksy
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Śmieszne komiksy

Śmieszne komiksy 6 lata, 12 mies. temu #1211

• kcr
  • Wkręcony
  • kcr-jak sobie namalujecie te literki to zobaczycie, że fajnie wyglądają
<a href="www.losux.prv.pl">LOSUX </a>
Jako że nikt dawno nie pisał ani nawet nie zaczął nowego tematu w tak przepięknej urody dziale postanowiłem dodać coś od siebie Losux czyli komiks w o szkole w której główny bohater - Sven (wydający się na pozór normalny) trafia do liceum pełnego istot uderzających swoim nietypowym strojem czy zachowaniem
directed by <b>Young Art Studios</b>

6 lata, 12 mies. temu #21181

• Macio
  • Tubylec
Coz moge powiedziec... znalem to wczesniej ale obejrzalem sobie caly na nowo :] Komiks fajnie narysowany, ale co najwazniejsze, genialny humor... najlepszy jest Ziomislaw Paliblant "Wczoraj sie narabalem i zygalem..." Ale i tak nikt nie przebije Karola i jego zwieracza :] Humor naprawde nieprzecietny, mozna sie z tego smiac i smiac... I czekac na nowe odcinki :]

6 lata, 12 mies. temu #21182

• kcr
  • Wkręcony
Gdy poraz pierwszy oglądałem ten komiks i w pierwszym odcinku ujrzałem Karola (100LEC) to mało co z krzesła nie spadłem A tekst o zwieraczach sprawił iż moja szczęka coraz bardziej z zakłopotani czy ze zdziwienia podążyła za sprawą grawitacji na sam dół Od niedawna na stronie losux organizowany jest konkurs na ulubioną postać z komiksu Zachęcam wszystkich do brania udziału w tym głosowaniu gdyż jest to jedna zniewielu możliwości rozerwania się (no może przesadziłem) w czasie tej zimowej pluchy

6 lata, 11 mies. temu #21183

• fiodor69
naprawde bardzo dobry komiks :] też znałem go jush wcześniej, ale gdy zobaczyłem ten temat postanowiłem sobie przypomnieć lata młodzieącze i przeczytać owy komiks co tu dużo mówić... jest zajefajny- ciągle bawi można go czytać wkółeczko a i tak całyczas sie micha śmieje XD
co tu by jeszcze dodać - Zwieracz rządzi ;]

6 lata, 11 mies. temu #21184

• dante_art
no a ja go nie znałem. Dlatego tez postanowiłem zgłębić tę stronę i jej komiks internetowy. Pierwsze wrażenia; jak najbardziej negatywne. Grafika bije prostota po oczach. Tak ze aż nie chce się tego czytać. Nie mniej jednak przełamałem złe pierwsze wrażenie. A raczej spostrzeżenie i przeczytałem wszystko od deski do deski.

No fabuła się broni. jest śmieszna - momentami nawet zabawnie. Nie mniej jednak widać że chłopaki wzorowali się na MegaTokyo . Zapewne chcieli uniknąć porównywania. No ale nie wyszło im. Momentami nawet ma się wrażenie że to te same pomysły ale w innym (polskim?) wykonaniu.

Grafika. Ja wiem że mi powiecie że to tak specjalnie. żeby oddać bardziej realia gównianego życia. No ale wszystko fajnie. Tyle że kreska stopniowo im się poprawia. Dodają ramki. Cos nie gra?! chyba nie do koąca efekt " bazgrół " był metaforycznie wpleciony. To chyba sam rysownik za dobrze nie posługuje się ołówkiem.

Tak czy siak . Humor nie przeciętny. Dla mnie jednak większych emocji nie wzbudził. No ale to tylko moje wybredne zdanie.

6 lata, 10 mies. temu #21185

• kcr
  • Wkręcony
następny komiks internetowy który znalazłem przypadkiem ://bundz.prv.pl/ Grafika czarno-biała ale kreska trochę lepsza o d LOSUXa Przesłanie komiksu jest przeciętne (wszystko jest ZŁE) Jak na moje odczucie nie równa się on z LOSUXem ale jeżeli komuś się spodoba to dobrze Może wtedy ta osoba wytłumaczy mi istotę tego komiksu bo jak narazie to mi się wydaje że on jest po to aby był ;/
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.53 sekundy
You are here: Home | Forum