lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

pomóżcie nie mam z kim o tym pogadac !!!
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: pomóżcie nie mam z kim o tym pogadac !!!

pomóżcie nie mam z kim o tym pogadac !!! 3 lata, 5 mies. temu #13994

A więc chodzi o to ze 5 lat temu byłam z chopakiem to była moja pierwsza miłosc straciłam z nim dziewictwo bardzo go kochałam . I tu zaczynają sie problemy , wpadł w złe towarzystwo zaczeliśmy sie kłucic wkońcu sie rozstalismy ale przedtem zaszłam w ciąze ktora usónełam a on wkoncu wyladował za kratkami myslałam o nim ciąge nawet byłam u psychologa wkoncu poznałam chłopaka z ktory jestem cztery lata a w lutym urodzi sie nasze maleństwo wszystko było fajnie aż do teraz tydzien temu moj były wyszedł z wiezienia nawet sie z nim widziałam i NADAL cos do niego czuje nie potrafie o niczym mslec poza nim ciagle mi sie śni ze do siebie wrocilismy . Ja chyba nadal go kocham a do tego mamy tych samych znajomych wiem ze go wkoncu znowu spotkam i znowu serce bedzi mi waliło jak oszalale . Co o tym myślicie
Temat został zablokowany.

3 lata, 5 mies. temu #109837

• Karusia
  • Przyspawany
Ja mysle, ze idealizujesz bylego chlopaka. Minelo juz sporo czasu, wiec wspomnienia juz tak nie bola. Pamietasz tylko dobre chwile i pewnie sie zastanawiasz, czemu sie rozstaliscie. Ja mysle, ze tak naprawde nie kochasz jego, tylko wspomnienia chwil, jakie z nim spedzilas. Zastanow sie czy warto rezygnowac z tego co masz... Ja mysle, ze nie.
::Ładnej kobiecie do twarzy z pięknym grzeszkiem::

3 lata, 5 mies. temu #109838

bolą i to stasznie gdy mój narzeczony jest w pracy ja cały czas siedze i płacze nawet teraz . Wiem że tamten nie jest mnie wart ale nie nic na to nie poradze wiem ze mnie skrzywdził i niepowinnam nawet z nim gadac i strasznie przykro kiedy spie z moim narzeczony i snie o tamtym a moj narzeczony nawet nie wiem co sie dzieje tylko pyta czemu jestem smutna

3 lata, 5 mies. temu #109839

tak na prawde to wcale go teraz nie znasz..minelo juz tyle czasu.. nie wiesz jakim czlowiekiem jest teraz...wiezienie zmienia ludzi jednych na lepszych innych na gorszych... radzilabym nie ryzykowac bo masz DUZO do stracenia.. a pomysl ile pracy wlozylas w to zeby uporac sie po waszym rozstaniu warto wracac do tych chwil?? watpie.. zajmij sie malenstwem i nowym zyciem.. starych milosci sie nie zapomina bo kiedys to byly wyjatkowe osoby dla nas..

3 lata, 5 mies. temu #109840

wiecie gdy go nie było myślałam że juz wszystko mineło a teraz jak go widze z kazdym dniem wszystko wraca .Wiem że juz nie bedzie tak ja dawniej mieszkam z moim narzeczony juz rok i nawet raz w tym czasie sie nie pokłóciliśmy jest mi przykro bo on jest dla mnie taki dobry wie o tym co było kiedy że usónełam i że tamten był taki bardzo mnie wspierał kiedy go poznałam . I dlatego jest mi przykro że ja jestem dla niego pępkiem świata a ja myśle o innym . Chciał bym żeby znów go zamkneliwtedy by zniknoł i może wrociło by wszystko do normy a tak kiedy go widze mysle o ty jak wygladało by nasze dziecko co by było gdyby nie kazał mi usónąc czy teraz było by inaczej

3 lata, 5 mies. temu #109841

• Karusia
  • Przyspawany
Tamten chlopak bardzo Cie skrzywdzil... Dla wlasnego dobra powinnas trzymac sie od niego z daleka.
::Ładnej kobiecie do twarzy z pięknym grzeszkiem::
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.59 sekundy
You are here: Home | Forum