lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Proszę o pomoc - co mam robić?
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Proszę o pomoc - co mam robić?

Proszę o pomoc - co mam robić? 2 lata, 4 mies. temu #112388

Proszę o pomoc...
Bo już nie wiem, co robić. Może to objawy obłędu, albo mojej głupoty, ale...
Chłopak mnie zdradził. Aczkolwiek wiem, że najwięcej namieszała pewna dziewczyna, która wbiła się między nas i go zmanipulowała... Nie usprawiedliwiam go oczywiście, bo wiem, że to co zrobił było ohydne i okropne...
Ale tak bardzo chcę jego powrotu. Wszyscy mi mówią, że taki szybki związek w jaki oni wpadli szybko się rozpadnie... Bo ona jest ode mnie młodsza i ma spojrzenie dziecka na to wszystko, i tak dalej, i tak dalej... Mija już tydzień, a ja z dnia na dzień bardziej za nim tęsknie i choć powinnam go nienawidzić - kocham go... Wiem, że wiele osób mówi, że zdrady się nie wybacza, ale dla mnie każdy popełnia błędy. Byłabym gotowa mu wybaczyć. Wiem, że nie będzie tak samo, jak kiedyś. Wiem, wszystko to dobrze przemyślałam, a jednak jestem gotowa podjąć ryzyko, tak bardzo chcę go odzyskać... Spróbować jeszcze raz.
Co mam robić? Jak się do niego zbliżyć?
Mówią, że on powinien to sobie przemyśleć, bo się pogubił. Że sam nie wie, co robi. Ale mijamy się w szkole i mi jest naprawdę ciężko, wpadam w obłęd, paranoję, cokolwiek. Chcę się z tego wydostać dla samej siebie, chcę go odzyskać.
Nie myślę o zemście, chodzi mi tylko o niego...
A już nie wiem, jak mam przemówić?
Mówią, że trzeba czekać, ale ile można?!

Odp: Proszę o pomoc - co mam robić? 2 lata, 4 mies. temu #112389

• Karusia
  • Przyspawany
Wedlug mnie nie powinnas sobie nim glowy zawracac, taka prawda, chociaz wiem, ze przykra. On zdradzil, nie mozesz wiec Ty biec do niego i prosic, by wrocil. Zastanawialabym sie nawet powaznie nad daniem mozliwosci powrotu, gdyby on o to prosil...
::Ładnej kobiecie do twarzy z pięknym grzeszkiem::

Odp: Proszę o pomoc - co mam robić? 2 lata, 4 mies. temu #112416

• saralesa
  • Świeżaczek
trudny czas przed Tobą, daj mu czas i nie narzucaj się mu bo nie ma nic gorszego dla faceta jak mu się narzuca była. A ten czas co teraz masz przeznacz dla siebie, zadbaj o siebie, rozerwij się idź gdzieś z koleżankami jeśli znaczysz coś dla niego to wróci a jeśli nie to .... musisz być silna bo jeśli Cię zdradził już teraz to później też tak może zrobić i znowu będziesz cierpiała. Ale jeśli ktoś namieszał to najwyraźniej on ma słabą wole a to nie wróży dobrze.

Odp: Proszę o pomoc - co mam robić? 2 lata, 4 mies. temu #112447

Trudna sprawa. Nie mowie, ze masz go przekreslic, ale poczekaj i zobacz co on zrobi. Czy jemu jeszcze na Tobie zalezy? Zwiazek po zdradzie jest bardzo trudny, bo trzeba zapomniec o tym co bylo i nie wypominac sobie ciagle grzechow. Jestes pewna, ze na to Cie stac? Jesli tak to daj mu szanse i zobaczysz co bedzie. Jesli nie wyjdzie, trudno... ale przynajmniej nie bedziesz sobie mowila, ze nie sprobowalas. Pozdrawiam!
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.64 sekundy
You are here: Home | Forum