lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Praca mojej dziewczyny i zwiazek
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Praca mojej dziewczyny i zwiazek

Praca mojej dziewczyny i zwiazek 2 lata, 11 mies. temu #111055

Witam Wszystkich!

Jestem z moją Kobietą od 3 lat. Problem jest taki ze Ona ma pracę dosyć niemoralną, jest kobietą lekkich obyczajów. Jak sie poznalismy to nie wiedziałem do robi, dopiero po jakims czasie mi powiedziala. Zgieło mnie z nog... Próbowałem długo zmusić ją zeby to rzuciła, ale ona chyba do konca nie chce rezygnowac. Jest wspaniałą kobietą, czuje ze mnie kocha i ja ją tez bardzo kocham, tylko Jej praca. Czasami jest mi bardzo cieżko. Co myślicie o tym wszystkim? czy taki zwiazek ma szanse przetrwac? Co zrobic zeby ją zmienić?
Temat został zablokowany.

Odp: Praca mojej dziewczyny i zwiazek 2 lata, 11 mies. temu #111057

• alexiss
  • Przyspawany
Skoro jesteś już z nią 3 lata to widocznie to akceptujesz... Myślę, że nie można jej zmienić. Prostytucja jest jak nałóg- szybko przyzwyczaja do dużej, szybkiej kasy.
Masz 2 wyjścia- pogodzić się z tym zupełnie albo szukać szczęścia u innej.
I oczy wilgotne,
i serce samotne,
i nie wiem, co robić dalej.
Ja chciałbym gdzieś w lesie
(a niech mnie rozniesie!) -
umrzeć z żalu.

Odp: Praca mojej dziewczyny i zwiazek 2 lata, 11 mies. temu #111058

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Nie, taki "związek" nie ma szansy przetrwać. Raczej nazwałabym to układem, nie związkiem, bo w związku jest wsparcie, zaufanie, SZANOWANIE siebie i partnera. Nawet jeśli ona to robi tylko dla pieniędzy - postawicie za to super dom, kupicie 4 auta, a za kilka lat wasze dziecko zapyta: za co to zrobiliście, za 1500 miesięcznie? Droga donikąd.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.40 sekundy
You are here: Home | Forum