lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Jak zrozumieć jego zachowanie!?
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Jak zrozumieć jego zachowanie!?

Jak zrozumieć jego zachowanie!? 3 lata, 2 mies. temu #110646

• Alex^^
  • Tubylec
Nie przywykłam zwierzać się komukolwiek z moich problemów, jednak jest coś, co nie daje mi spokoju i chyba tylko inna kobieta będzie w stanie mi to wytłumaczyć. Od czterech miesięcy znam się z pewnym mężczyzną, przez miesiąc pracowaliśmy razem, wtedy nie mieliśmy ze sobą zbyt dużego kontaktu, wszystko rozpoczęło się po tym, jak wróciliśmy do swoich domów. Przez ostatni czas utrzymywaliśmy ze sobą dość intensywny kontakt, to on zaczął pisać do mnie (w jego wiadomościach jest pełno namiętności i czułości) przyznam, że trochę się do tego przyzwyczaiłam. Ale zmierzam do setna sprawy. Otóż jest on ode mnie sporo starszy-ja chodzę do szkoły, on pracuje. Gdy ostatnio się z nim spotkałam on zachowywał się jakoś dziwnie, w ogóle na mnie nie spojrzał, mówił bardzo szybko chaotycznie (rozmawiał z kolegą, który był obok) a mnie jakby w ogóle nie znał! Jak ja mam to rozumieć? Dodam jeszcze, że dowiedziałam się, że to JA do niego wypisuje te wszystkie wiadomości.
Temat został zablokowany.

Odp: Jak zrozumieć jego zachowanie!? 3 lata, 2 mies. temu #110647

• Wanilia
  • Moderator
  • :)
Wstydzi się przed znajomymi, że spodobała mu się "małolata". Jak duża jest między Wami różnica wieku?
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

"Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!" - Stanisław Jerzy Lec

Odp: Jak zrozumieć jego zachowanie!? 3 lata, 2 mies. temu #110648

• Alex^^
  • Tubylec
8 lat-ja mam 17. on 25.

Odp: Jak zrozumieć jego zachowanie!? 3 lata, 2 mies. temu #110649

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Ma kogoś. Miał zamiar Cię poderwać po cichu.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Odp: Jak zrozumieć jego zachowanie!? 3 lata, 2 mies. temu #110650

• Alex^^
  • Tubylec
Nie wiem, czy ma kogoś-wiem, że spotyka się z różnymi pannami na sex.
Chyba najlepiej dać sobie spokój z tą znajomością. Od samego początku byłam zdystansowana i starałam się nie zagłębiać za bardzo, wiedziałam, że to wszystko ma naprawdę nikłe szanse. Denerwuje mnie tylko, że to były trzy miesiące ciągłych rozmów po pół godziny, smsów, rano i wieczorem. PO prostu namieszał mi w głowie, jestem młoda, a on chyba nie zdawał sobie szansy, że może zrobić mi, może nie krzywdę, ale poważną przykrość. Cóż, zostaję totalnie zesmutana. Dzięki dziewczyny.

Odp: Jak zrozumieć jego zachowanie!? 2 lata, 12 mies. temu #110945

Potraktowal cie jak jakas małolatę ktorej może zwarocic w glowie bez zadnych konsekwencji i teraz pewnie chce zakonczyc znajomość ale się waha i nie wie jak t zrobic dlatego jest taki nieczuly i oscchly.Olej go bo to pewnie jakis pedofil i poszukaj prawdziwej milosci najlepiej w swoim wieku ja taka znalazłem i zycze teego i tobie.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.58 sekundy
You are here: Home | Forum