lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Przyjaciólka na odleglosc..
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Przyjaciólka na odleglosc..

Przyjaciólka na odleglosc.. 3 lata, 4 mies. temu #109936

Hej, mam nadzieje ze dobrze umiescilam temat.. a wiec tak: z moja przyjaciólka znamy sie ok 10 lat, poznalysmy sie na koloniach, przyjazn kwitla:) co roku te same kolonie pozniej jeszcze wypady na mazury, w ciagu roku non stop tel. listy, przyjazdy do siebie itp. wiadomo z czasem kazda z nas zaczela miec swoje zycie..ale kontakt wciaz byl.. moze troche slabszy..ale przyjazn nadal taka sama.. ok 2 lata temu M. wyjechala za granice wraz z chlopakiem..planuje jeszcze co najmniej 2 lata tam zostac gdyz rozpoczela tam nauke.. z poczatku kontakt po jej wyjezdzie praktycznie sie urwal..przez ok roku bezskutecznie probowalysmy sie porozumiec..Ona brak stalego internetu i w dodatku ktos ukradl jej nr gg:(.. teraz mamy kontakt ale nie jest tak jak wczesniej..praktycznie raz na 2 miesiace cos popiszemy i cisza.. bardzo brakuje mi jej i naszych wspolnych rozmow.. jak wrocic do tego wszystkiego? jak odbudowac to co bylo kiedys? czy w ogole jest to jeszcze mozliwe? jestemy w tym samym wieku i naprawde wiele przezylysmy razem..do dzis jak wspominamy to łzy sie pojawiaja ze wzruszenia..co robic pomozcie.. tesknie za nia..
Ostatnio zmieniany: 3 lata, 4 mies. temu przez Reese.
Temat został zablokowany.

Odp: Przyjaciólka na odleglosc.. 3 lata, 4 mies. temu #109937

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Myślę, że ona zaczęła tam żyć swoim życiem. Zachłyśnięcie się nowością + urządzanie się = brak czasu, sił na inne rzeczy (wasz słaby kontakt). Relacje zyskają na intensywności, gdy ona uporządkuje swoje sprawy i o ile zechce. Jeśli dla niej znajomość z Tobą jest tak ważna, jak dla Ciebie, to myślę, że kwestią czasu jest powrót do tego, co było.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Temat został zablokowany.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.41 sekundy
You are here: Home | Forum