tucha_12 - czy lubimy takie kanały jak ty? Wypowiem sie za siebie:
Polsat - nie lubię, bo nie maja nic ciekawego do zaoferowania. Ogladam czasami wiadomości sportowe, teraz Idola bo nie ma nic ciekawszego, "Co z tą Polską?" też mi sie czasami zdarzy. Ale poza tym NIC. Nic ciekawego, wartościowego. Tylko Same Życia, Pierwsze Miłości. Powtórki filmów typu "Twister". A do tego długie reklamy lub losowanie totka w przerwie programu. Ibisz prowadzący każy teleturniej. Nie dla mnie.
TVN - nawet lubię. Ogladam "Dowody zbrodni" codziennie "Fakty". Na pewno zdarza mi sie częściej, że coś mi sie tak spodoba. Ale i tak lecą Uwagi i powtórki filmow. Wydaje mi się, że reklamy są krótsze. A to juz coś :]
Fox Kids i Cartoon lubiłam jak miałam 8 lat i kablówkę. To było coś. Ludwiczek i Bobby to moje ulubione bajki. Ale już nie mam kablówki. A Ludwiczka i Bobbiego wyparły bajki typu Atomowki i Ed, Edd i Eddy (widzicie jaka obeznana w bajkach jestem

) Za dużo przemocy i obleśnych scen. Małpa z golą dupą. Kiedyś ktos tam jadł kłaki. Fuuuuuj A Zig Zap nigdy nie ogladałam.
Viva i MTV. Kiedyś posiadałam MTV. Mało co mi sie podobało. Jaka ja wybredna... Orietuje sie, że jest tam dużo hip hopu. A chyba w szczególności na Vivie. Nie chciałabym miec tych programow.
A tak od siebie, to lubię Eurosport. Jest czasem jakiś meczyk, albo tenis puszczą. W tym stałe programy "eurogole" i ranking najlepszych klubów europejskich. To zdecydowanie dla mnie :]