lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

niewyjaśnione, niedokoączone wątki w filmach.
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: niewyjaśnione, niedokoączone wątki w filmach.

niewyjaśnione, niedokoączone wątki w filmach. 5 lata temu #11746

• magdolec
za stugestią jednej z forumowiczek postanowiłam załozyć temat, w którym możecie sobie do woli wyjaśniać o co chodziło w poszczególnych scenach, czego co jest frutką do kontynuacji itp.
proszę tylko informować o spoilerach, zwłaszcza jeśli chodzi o koącówkę filmu.

5 lata temu #86033

• zsrr
  • Zakorzeniony
wczoraj poszlam na pile 3 i nikomu nie polecam,podobaly mi sie 2 poprzednie czesci i poszlam na to tylko zeby w koncu dowiedziec kimbylpila i z jakiej okazji ze wszystkimi chcial grac...
film makabryczny, ale ot jeszcze da sie przezyc, nie znosze niedomowien!!!! a w tym filmie jest ich mnostwo??
uwaga inech czytaja tylko ci co widzieli film, bo opisuje rozniez zakonczenie
mam kilka pytan, moze ktos mnie oswieci??
1. po co pokazali smierc tej policjantki?? mialo to jakies znaczenie dla filmu?
2. co bylo w papierach ktore dostala amanda od pily?
3. dlaczego dla pily byla lynn taka wazna??
4. co to za kobiete pokazywali w myslach pily??
5. dlaczego dotknal pila brzucha lynn i powiedzial ze ja kocha??
6. amanda byla jedna z ofiar pily, ale juz wczesniej z nim wpsolpracowala bo to ona go zamknela w lazience?? z jakiej paki w ogole chcialz nia grac?
7. ten policjant powiedzial w korytarzu jak juz uciekal ze amanda jest zerem i koniec... umarl w koncu czy nie??

5 lata temu #86034

• Alex^^
  • Tubylec
Zacznijmy od tego, że powstanie jeszcze czwarta Piły. Musi zostać kilka niedomówieą, aby widzowie chętnie się wybrali na kolejną część. Poza tym jest to horror psychologiczny i nie wszystko da się wytłumaczyć, trzeba pomyśleć logicznie. Jeśli chodzi o pytania jakie napisałeś to przynajmniej mi trudno je zrozumieć, piszesz jakoś chaotycznie, niezrozumiale, poza tym nie używasz takich literek... z ogonkami i czasem nie wiem o co ci chodzi. Odpowiem na pierwsze pytanko, a więc... było pokazane, że ta dziewczyna wyciągnęła ten klucz z tego kwasu, nie wiem czy zginęła, domyślam się, że będzie to ukazane w następnej części. Pzdr.

5 lata temu #86035

• zsrr
  • Zakorzeniony
jezus maria...jeszcze wiecej czesci... po co to komu??????? co do twojej odpowiedzi, to ona zginela, bo bylo widac, ze ja rozerwalo...

5 lata temu #86036

• Alex^^
  • Tubylec
Nie ja o tym decyduję... przekazuję ci tylko to co wiem:) Jestem jednak przekonana, że wiele osób ucieszyła ta wiadomość, Piła ma ogromną publikę. A jeśli o to pytanie, to ja chyba o innej myślałam.

5 lata temu #86037

• Fredka
zsrr napisał:
ja wczoraj ogladalam Pachnidlo. zrobil na mnie niewielkie wrazenie, moze i jest interesujacy alenie az tak jak wszyscy mowia. jest kilka niedomowien

Zgadzam się. Całe szczęście, że nie wydałam kasy na bilety do kina Obejrzałam do koąca, ale rewelacji nie było. Spodziewałam się czegoś naprawdę ekstra. Trzymającego w napięciu, pieszczącego zmysły... A tu okazał się ciekawy filmek kostiumowy. Realistyka była owszem zachowana. Ale wydaje mi się, że autorom scenariusza nie udało się przekazać treści ksiązki tak, by film był zrozumiały. Kto nie czytał książki (np ja) to kilku rzeczy nie rozumie :/

Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego ten facet (ojciec ostetniej ofiary) nie reagował na perfumy tak jak reszta? Czy on nie miał węchu, czy może także miał węch absolutny? A może jeszcze coś innego?
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.48 sekundy
You are here: Home | Forum