lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

NASZE ZDOLNOŚCI
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: NASZE ZDOLNOŚCI

NASZE ZDOLNOŚCI 7 lata, 1 miesiąc temu #938

• Kaikiii
Czy macie jakieś osiągnięcia lub zdolności w sztuce, którymi chcielibyście się pochwalić?? Malujecie?,rzeźbicie?, fotografujecie?...Czy czasem odczuwacie potrzebe stworzenia czegoś wyjątkowego??
Ja osobiście nie mam żadnych sukcesów na koncie, bo nigdy swoich prac nie wystawiałam, ale maluję fotografuję, rzeźbię czasami...
Więc pochwalcie się... Może macie swoje dzieła umieszczone gdzieś na internecie? Zapraszam do podania linku.
Moje zdjęcia mozna oglądać na forum fotograficznym:
://fotografia.interklasa.pl/index.php?akcja=autor&rid=1890
Jestem samoukiem i ucze się na zasadzie prób i błędów.
Chce także żebyście pisali jakieś rady, wasze sposoby na udane dzieło itd...

7 lata, 1 miesiąc temu #18386

Naprawdę bardzo ładne fotografie (???) ja też fotografuje... jednak bardziej amatorsko a zaczełam dopiero w czerwcu tak na poważnie jak dostałam aparat cyfrowy, tato twierdzi, ze sa świetne... niestety nie mam ich na serwerze więc narazie są tajnym dziełem moich osiągnieć...
A co do moich zdolnosci...? Ja tam sądze ze żadnych nie mam... i w tym momencie chce mi się śmiać, bo 10 rok (9 w szkole) uczę się plastyki i rzeźby

7 lata, 1 miesiąc temu #18387

• cerb
  • Świeżaczek
  • Ci nieliczni , którzy mnie znają wiedzą ...reszta się nie liczy
... Kaikii widać że masz zacięcie do fotografiki i to jest najważniejsze. Technika z czasem przyjdzie sama. Staraj się używać mniej obróbki .... wyrabia złe nawyki. Spróbuj też fotografować analogiem (lustrzanką oczywiście) ... z tanich polecam starego dobrego zenita. Fotografowanie "kliszakami"
pomoże Ci znacznie w panowaniu nad światłem. Ja używam tylko analogów. Matryca choćby niewiem jaka nie dorówna starej dobrej kliszy.

7 lata, 1 miesiąc temu #18388

• Kaikiii
Dark_Angel ja tez fotografuję całkiem amatorsko...Jeśli masz jakieś zdjęcia możesz bez problemu założyć na tej stronie co ja swoje portfolio:) Moja przygoda ze zdjęciami zaczęła się tak jak u Ciebie-dostałam cyfrówkę, wiec cykam gdzie popadnie...
Cerb ostatnio dominuje obróbka, bo za oknem nie ma nic ciekawego do sfocenia. W zaciszu domowym też zabardzo nie ma co...,dlatego ratuję się jakimś pomysłem... Widać Cerb, ze znasz sie troszkę na fotografii:) może pochwalisz sie jakimiś swoimi osiągnięciami...
Co do lustrzanki na razie taką nie dysponuję:( nawet Zenitem...Ale staram sie oszczędzać na lepszą cyfrówkę..Niestety dotychczasowy model mnie nie zadowala...

7 lata, 1 miesiąc temu #18389

Ja kocham fotografować naturę i pejzarze... a jak była jesien to "szalałam z aparatem", fotografować piękną jaka była na początku złotą polską jesieą jest przecudownie jednak fotografia tak naprawdę spodobała mi się dopiero wtedy gdy zobaczyłam aparat mojej ciotki z Canona z najlepszym obiektywem jaki w zyciu widziałam, która jest fotografem. I wiesz... chyba założę sobie tam profilek i dodam troche moich zdięc dzięki za dobre pomysły

7 lata, 1 miesiąc temu #18390

• Kaikiii
Więc zapraszam Dark_angel do założenia własnego profilu... Dzieki komentarzą innych mozesz wyciągać wnioski i dużo się nauczyć... Najważniejsze to nie zrażać się na początku, wysłuchac w cierpliwości uwag i poprawic się. Mówisz że miałaś bliższe spotkanie z Canonem:) wiem, że te aparaty są swietne...sama chciałabym kiedyś taki posiadać...Mój obecny model to practica DCZ 2.2 nawet nie ma wysuwanego obiektywu wiec słabo łapie światło. Zoomy są słabe, ale na poczatek dobry i taki...moze w przyszłości kupie sobie jakiś ekstra paparacik:) Na forum fotograficznym mam okazje podziwiać niekiedy na prawdę piekne i jakosciowo wyśmienite zdjecia...Szczególnie zachwycają mnie fotki makro, których niestety moim małym aparacikiem nie jestem w stanie wykonać...Pozdrawiam i jeszce raz zachecam do założenia portfolio, oraz kontynuowania zamiłowania do fotografii:)
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.53 sekundy
You are here: Home | Forum