lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Problemy z potem
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Problemy z potem

Problemy z potem 6 lata, 6 mies. temu #5310

• Agess
  • Szarak
  • Mam na imie Agnieszka mam 22 lata jestem wesołoł i szalona dziewczyna oraz matka wspaniałego 3 letniego synka i drugiego synka Eryczka miesiecznego
Mam pytanie od jakiegos tygodnia prawie co chwile mam napływy goraca i odrazu jestem cala spocona wyniki robilam ostatnio z rok temu i byly idealne zadna tarczyca mi nie dolegala czy to moze byc cos powaznego?

6 lata, 6 mies. temu #49602

• an
  • Wkręcony
A ile masz lat? Swoja droga temperatury ostatnio sa takie ze kazdy to chyba ma

6 lata, 6 mies. temu #49603

• Agess
  • Szarak
  • Mam na imie Agnieszka mam 22 lata jestem wesołoł i szalona dziewczyna oraz matka wspaniałego 3 letniego synka i drugiego synka Eryczka miesiecznego
mam 22lata ale ja poce sie tak raptownie bardzo obawiam sie ze to cos powaznego czy moze ktos ma podobnie

6 lata, 6 mies. temu #49604

• Hanky
Wiesz, ja mam podobne dolegliwości, jak się zdenerwuję albo zawstydzę . Momentalnie robię się czerwona jak "burak" i czuję jakbym się gotowała w środku. Przyznam, że nigdy się tym nie przejmowałam. Pamętam jak wchodziłam na swoją obronę pracy magisterskiej - byłam poprostu purpurowa ze stesu (nerwów) i "zlana potem" - wyszłam z sali i wszystko wróciło do normy.

Jeśli taki objawy występują bez żadnej istotnej przyczyny, to sądzę, że powinnaś odwiedzić lekarza ogólnego, który skieruje Cię do odpowiedniego specjalisty.

6 lata, 6 mies. temu #49605

• SuperBasiek
zrób sobie badania ogólne krwi i moczu, i sprawdź poziom cukru, takie napady gorąca mogą być związane ze skokami poziomu cukru, albo też z ... ciążą to nienormalne żeby mieć takie napady potu, chyba że faktycznie jest to spowodowane wysoką temperaturą na dworze

Pozdrówka

6 lata, 5 mies. temu #49606

• Agess
  • Szarak
pocenir moze troszke przeszlo teraz dla odmiany serce lomocze mi z 90 na minute a lekarze twierdza ze wszystko w pozadku czy moze ktos ma podobnie jesli tak prosze o odpowiedz
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.49 sekundy
You are here: Home | Forum