lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

WITAMINY, PROBIOTYKI, SUPLEMENTY DIETY.
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: WITAMINY, PROBIOTYKI, SUPLEMENTY DIETY.

WITAMINY, PROBIOTYKI, SUPLEMENTY DIETY. 3 lata, 3 mies. temu #110516

• anusik
  • Świeżaczek
Witajcie

Ostanio byłam w aptece i potrzebowałam jakis specyfik na oczy (bo dużo siedzę przed komputerem) na krążenie (bo dużo siedzę) no i ogólnie na wzmocnienie organizmu.

Pani mgr sprzedała mi preparat z wyciągiem z aronii i powiedziała że bardzo dobry bo ma bardzo duże dawki.

Bardzo mnie zaciekawiła tą aronią. Czy jedliście cos podobnego?

Jakie efekty?

Odp: WITAMINY, PROBIOTYKI, SUPLEMENTY DIETY. 3 lata, 3 mies. temu #110518

Witam,
zastanawiałam się czy nie zacząć brać jakiś tabletek wzmacniających organizm. Bardzo dużo czasu spędzam przy komputerze i tv, prowadzę też szybki tryb życia. Dlatego chciałabym do swojej diety wprowadzić jakieś suplementy wspomagające mój organizm. Chciałam właście przejść się do apteki, tam pewnie Pani doradzi mi. Jednak napiszcie proszę czy używacie jakiś tabletek?

Aronia? czy ktoś z Was próbował już takich tabletek? Co sądzicie na ich temat?

Odp: WITAMINY, PROBIOTYKI, SUPLEMENTY DIETY. 3 lata, 3 mies. temu #110524

Witam, od poniedziałku trochę poczytałam, popytałam znajomych o tabletki wzmacniające oraganizm i bardzo dużo osób poleciło mi takie tabletki: ******* , czy ktoś z was je brał? dziewczyny napiszcie coś na ten temat.

Odnoszę wrażenie, że reklamujesz konkretny produkt konkretnego producenta. Napisałaś, że chodzi o aronię, więc to wystarczy. Reese.

Odp: WITAMINY, PROBIOTYKI, SUPLEMENTY DIETY. 3 lata, 3 mies. temu #110553

heh... Odniosłać mylne wrażenie, oczywiście jako moderatorka musisz pilnować takich spraw i to rozumiem. Jednak do końca nie wiem o co tak naprawdę chodzi bo w postach znadują się różne firmy, a ich użycie wynikało z kontekstu rozmowy. Mam nadzieję, że to nie oznacza, że w ogóle nie można mówić o różnych firmach i produktach bo jak zauważysz pojawia się ich bardzo dużo i są czasami przydatne.

Oczywiście nie mam żalu, pozdrawiam:)

Odp: WITAMINY, PROBIOTYKI, SUPLEMENTY DIETY. 3 lata, 2 mies. temu #110573

• anusik
  • Świeżaczek
Nie wiem dlaczego nie można powiedzieć nazwy. Jest tak dużo specyfików że jak wchodzisz do apteki to ci wciskają wszystko na czym dużo zarobią. Wiem bo mam koleżankę której mąż jest właścicielem apteki.

Myślę że forum powinno być do wymiany informacji na temat konkretnych preparatów żeby chociażby nie naciąć się.

Ja od 2 tygodni jem Aronox i chętnie usłyszę czy ktoś ma dobre wspomnienia dotyczące tego specyfiku.

Na oczy mi pomaga.

Odp: WITAMINY, PROBIOTYKI, SUPLEMENTY DIETY. 3 lata, 2 mies. temu #110582

Hej, ja postanowiłam braćte tabletki z różnych powodów. Strasznie dużo siedzę przed komputerem i nie wiem jak to wpłynie w przyszłości na mój wzrok, mam też problemy z łuszczeniem skóry na głowie. Postanowiłam kupić jakiś jeden preparat zamiast łykać pare tabletek. Ja te tabletki biorę od niedawna, nie wiem jaki będzie skutek, a na Ciebie jak działają?Jakoślepiej się czujesz? JAkie efekty?
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.56 sekundy
You are here: Home | Forum