lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Snowboard
(1 przeglądających) (1) Gość
a może trochę ruchu?
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Snowboard

Snowboard 6 lata temu #8182

• tucha_12
  • Wkręcony
  • Cool zioomal....!!
No to już ferie, a ja zauważyłam że coraz więcej osób wsiada na deske. Wiem że nie jest to łatwe, ale jak to się mówi trening czyni mistrza
Ja jeżdże na snowboardzie od jakiś 4 lat i muszę przyznać że nieżle mi to wychodzi. Nie umiem narazie żadnych trudnych tricków....no dobra oprócz skakania ze skoczni nic nie umiem;/
Napisałam ten temat żebyście pisali :
1.Od kiedy jeżdzicie na desce, jeżeli wogule jeżdzicie
2. Jaki macie sprzęt (deska,buty, wiązania)- chodzi mi o firme i model
3. Jakie tricki umiecie??
4. Co wogule sądzicie o tym sporcie??
[*]W życiu piękne są tylko chwile[*]

6 lata temu #69981

• Kaikiii
Ja jeżdze na desce właściwie 1wszy sezon, w tamtym roku miałam okazje zjechać 2 razy.
Jaka jest moja opinia>? Myślę że to bardzo fajny i ciekawy sport, ale boli jak nie wiem co:) Ja sie cała poobijałam:) a siniaki mam od tygodnia....
Ja mam deskę miękką(nie wiem jakiej firmy, bo w komisie kupiłam) buciki(wiadomo też miekkię)burtona, i wiązania Activ. Na poczatek wybrałam trochę którszą deske od standardu jaki powinien byc...podobno mała byc łatwiejsza do opanowania:)
Nie wiem jak wy ale ja sie boję rozwijac znaczne prędkosci;) a z duzej górki zjezdzam pługiem:D

3 lata, 5 mies. temu #69982

• daido
  • Świeżaczek
Siema. Ja jezdze na snowboardzie od jakis 3 albo 4 lat.(4 ale w 1 roku bylam na desce chyba tylkoze 2 razy wiec to sie nie licze ;P ) deske mam srednio miekka buty tak samo. Nie boje sie predkosci ale lubie sobie tez poskakac. Dosyc szybko nauczylam sie jezdzic. Bez wiekszych potluczen nie to co wiekszosc, ale wiem co to znaczy bo pare razy moze spadlam poza tym my friend tez sie uczy i widze ile ja to kosztuje siniakow.(mialam szczescie;)zagrzewam was wszystkich poczatkujacych do treningow.Jak juz sie nauczysz to nie bedziesz chciala z niej zchodzic ani na chwile... ;P sa teraz wakacje (wlasciwie to juz koncowka) i po prostu nie moge sie doczekac zimy... a dlaczego?? Przez SnOwBoArD oczywiscie!!! Kiedys jezdzilam na nartach w sumie to bardzo dobrze mi to szlo ale teraz strasznie sie ciesze ze przezucilam sie na deske. Wam wszystkim ktore jeszcze nie sprobowaly tez dobrze radze zebyscie przynajmniej sprobowaly bo jak juz sie nauczycie to bedzie to dla was najleprzy alboi przynajmniej jeden z najleprzych sportow. (dla mnie jest najleprzy nawet od koszykowki ;P pozdrawiam
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.44 sekundy
You are here: Home | Forum