lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Jazda konna :D
(1 przeglądających) (1) Gość
a może trochę ruchu?
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Jazda konna :D

Jazda konna :D 6 lata, 2 mies. temu #7011

• ankjod
  • Tubylec
Kto z was jezdzi konno? wasz ulubiony styl jazdy? (np. ujeżdżanie, skoki, western itd..) Ja uwielbiam konie, sa calym moim życiem piszcie wszystko co przyjdzie wam do glowy o tym temacie
"...Kocha sie nie za coś, lub przez coś...lecz mimo wszystko..."

6 lata, 2 mies. temu #60284

• ...
  • Świeżaczek
Hej=]
ja tez kocham konie od kiedy tylko pamietam;)jezdze raczej rekreacyjnie...uwielbiam ten wiatr we wlosach;D i ta wielka satysfakcje...wzajemne oddzialywanie;) pozdrawiam

6 lata, 1 miesiąc temu #60285

• Alex^^
  • Tubylec
Jazda konna to świetny sport, lecz niestety bardzo ale to bardzo drogi:) Ja też kocham konie i zawsze kiedy mam okazje to jeżdże:) Najczęscie w wakacje jesto to chyba najlepszy okres na jazde, choć zimą też jest bardzo przyjemnie:)Pozdrawaim:)

5 lata, 9 mies. temu #60286

• ankjod
  • Tubylec
Nadeszła wiosna i trzeba w koącu w siodło!! Nie mogę się już doczekać Wspaniała pogoda, falująca grzywa i długie wędrówki po łąkach i lasach POLECAM wszystkim !!!!
"...Kocha sie nie za coś, lub przez coś...lecz mimo wszystko..."

5 lata, 9 mies. temu #60287

• Idat
  • Zakorzeniony
  • Podobno jestem pozytywnie zakręcona :)
Jeszcze pare lat temu jeździłam w miare regularnie, ale też bardziej dla przyjemności niż dla sportu. teraz nie wiem dlaczego czasu nie mam, chociaż w oim mieście jest stadnina i troche lasów, po których można jeździc. Moe w tym roku sie skusze
Krucha jak wafelek...

5 lata, 9 mies. temu #60288

Oj już dawno konno nie jeździłam. Ostatnio jakieś 8 lat temu. W dzieciąstwie obóz konny, czy wakacje gdzieś, gdzie są stadniny były obowiązkiem przynajmniej raz w roku. Niedawno odżyła we mnie tęsknota za koąmi i wybrałabym się pojeździć, ale nie wiem gdzie, jak i za ile. Mieszkam we Wrocławiu, myślicie, że w miastach są miejsca, gdzie można pojeździć konno? I ile to może kosztować, np. za godzinę?

Chciałabym mojego lubego namówić, żeby też spróbował. Ciągle mu gadam ostatnio jakie to przyjemne:P Niestety na razie scpetycznie się odnosi do mojego pomysłu, ale będę mu wiercić dziurę w brzuchu. Troche kiepsko finansowo stoję, i na wyjazd wakacyjny połączony z jazdą konną w tym roku sobie nie pozwolę:( Dlatego jak macie jakieś info na temat tego czy, we Wrocławiu można gdzieś poobcować z koąmi, to byłam wdzięczna niezmiernie za podzielenie się nim:D

Pozdrawiam!
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.52 sekundy
You are here: Home | Forum