lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Najskuteczniejsze ćwiczenie na poprawę kondycji i wyglądu
(1 przeglądających) (1) Gość
a może trochę ruchu?

TEMAT: Najskuteczniejsze ćwiczenie na poprawę kondycji i wyglądu

Najskuteczniejsze ćwiczenie na poprawę kondycji i wyglądu 6 lata, 6 mies. temu #5129

Jeżeli znacie ćwiczenie które pomogły wam odzyskać formę to piszcie. Chętnie skorzystam z waszych rad a może podsuniecie mi linki na których znajdę coś dla dla mnie np. filmy z ćwiczeniami albo z opisami ćwiczeą .
to by było na tyle pozdrawiam
CIAU CIAU!

6 lata, 6 mies. temu #40276

• Eli
  • Przyspawany
  • (oo)~ Świnka po prostu :D
Fajna stronka z ćwiczeniami na wszystkie partie + inne informacje (np. o diecie) POLECAM
KLIK

6 lata, 4 mies. temu #40277

• kassiulaa
witam moim problemem jest otóż to, ze podczas brania tabletek antykoncepcyjnych przytyłam troszke ( zwiększyło sie sadełko i wraz z nim oczywiscie piersi ) a teraz chciała bym sie tego pozbyc w jakis łagodny i zdrowy sposób wspomnę ze cwicze 5 razy w tygodniu (pośladki,zgrabną sylwetke i płaski brzuch) po 15-20 min. :> lecz nie wiem czy to wystarczy na zgubienie tej malej i zbednej warstwy gdyz ćwiczenia na brzuszek i sylwetkę sa z elementami jogi i nie sa chyba az tak efektywne... moze doradzicie co moge dolozyc do tych ćwiczen jakas zielona herbatka?dieta? prosze o szczere odpowiedzi

Scalone - Hanky

6 lata, 4 mies. temu #40278

• Eli
  • Przyspawany
  • (oo)~ Świnka po prostu :D
kassiulaa zajrzyj na link powyzej. Poza tym przy spalaniu tkanki tluszczowej wazna jest na poczatku duza licznba powtorzen przy minimalnym obciazeniu (najlepiej na poczatek bez obciazenia). Jesli masz czas i pieniadze to ja radze zapisac sie na jakies 2-3 miesiace na aerobik albo taebo, a potem na silownie.

6 lata, 4 mies. temu #40279

• kassiulaa
qrde.... nie mam pieniedzy
juz zagladałam na ta stronke i cwiczenia sa w porzadku tylko chciała bym sie dowiedziec jak trzeba je wykonywac i jakie efekty przynosza bo tam niestety nie ma doglebnych informacji

6 lata, 4 mies. temu #40280

• cichaczyk
  • Przyspawany
  • kocham mojego prosiaczka :o)
te ćwiczenia sa na prawdę fajne, tak po 2 tygodniach powinnaś zobaczyć efekty. Ja po tabletkach tez troche przytyłam. Od jakichś 3 tygodni nie jem chleba(tylko takie pieczywko-mój chłopak nazywa je tekturą), a juz z 1,5 miesiąca wędliny. Nie robie tego by schudnąc tylko po prostu lepiej sie czuję. Troszkę oczywiście schudłam piję też magnez, co podobna zmniejsza zapotrzebowanie na cukier i slodycze(właściwie to ja nie lubie słodyczy, czasami mam tylko na nie oczotę). Dobre właśnie są te soczki tymbarka na przemiane materii! czasami mam trudności z wypróżnieniem, a ajk wypije taki sok to z rana biegne do kibelka i wtedy już mam dobry humor cały dzieą no i wieczorkiem robie brzuszki-brzuch mam bardziej jędrny i mniej odstaje w ogóle uważam, ze przy moich tabletkach(diane) i pcos trudno jest schudnąć, dziennie jem z 1200 kalorii,a efektów bardzo nie widać-moim zdaniem
('o',)
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.58 sekundy
You are here: Home | Forum