lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Ulubiony sportowiec
(1 przeglądających) (1) Gość
a może trochę ruchu?
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Ulubiony sportowiec

Ulubiony sportowiec 6 lata, 11 mies. temu #1364

• tucha_12
  • Wkręcony
  • Cool zioomal....!!
Yo ziomki
Szukałam i nieznalazłam tematu o ulubionym sportowcu . Napewno macie swojego sportowego idola. Ja interesuje się bieganie i chodzeniem dlatego moim ulubionym sportowcem jest Robert Korzeniowski . Napisałam ten temat , aby się dowiedzieć coś o waszym ulubionym sportowcu . Powiedzcie także co sądzicie o Robercie Korzeniowskim .
[*]W życiu piękne są tylko chwile[*]

6 lata, 11 mies. temu #22839

• fanuska
  • Tubylec
  • I`m not a number. I`m a FREE MAN!
Ja lubie wielu, wielu piłkarzy. Miedzy innymi Barosa, Cecha, Kollera, Del Piero, Jankulovskiego, Ibrahimovica, Lamparda, Nisterloya itp. Ale najbardziej lubię Nedveda. Nedved gdzie gra, tam jest niezastapiony. Był prawdziwym kapitanem druzyny Czech. A i Juventus bez niego kiepsko stoi. Nedved też nie występuje w każdej reklamie piłkarskiej jaka tylko sie pojawi, nie obnosic sie ze swoja kasą. Po prostu jest sympatyczny.

Lubie też tenisistów: Nadala, Johanssona, Hewitta. Nadal jest młodziutki, a juz bardzo dobrze gra. W Australian Open pokonał go Hewitt, który jest od niego starszy o 5 lat. Hewitt ma w sobie zaparcie, nawet jak go cos boli, to gra. Stara się. No i ma w sobie coś, co sprawia, że go lubię. Podobnie jak inni sportowcy. Przecież jest wielu, którzy dobrze graja, a lubi sie akurat tego jednego.
Lepiej zużywaŚ się, niż rdzewieŚ.
Denis Diderot

6 lata, 11 mies. temu #22840

• magdolec
ja podobnie jak fanuska mam kilku ulubionych piłkarzy, zwłaszcza z Juventusu;] a to z prostej przyczyny, że moim ulubionym sportem jest właśnie piłka nożna. nie mogę wyłonić jednego zawodnika, który wyjątkowo mi imponuje. każdy ma mocniejsze/ słabsze strony, dlatego w drużynie siła. ale jeśli już miałabym podać kilka nazwisk to Del Piero, Ibrahimovic, Nedved, Baros, Cezar itd.
poza tym interesuje się kolarstwem oraz siatkówką. z pierwszego sportu wysoko stawiam Lance'a Armstronga. Nie tylko za wspaniałe wyniki ale także za dalszą chęć do walki oraz przezwyciężenie ciężkiej choroby. zainteresownym polecam jego biografię, dość interesująca książka. jeśli chodzi o siatkówkę dobrze orientuje się w polskiej chociaż lubię światową piłkę w wykonaniu znakomitych Włochów oraz Brazylijczyków. z Polaków lubię Drzyzgę, Niedzielę, Łomacza, Wlazłego itd. a z młodego pokolenia stawiam na Łomacza juniora oraz Bartmana.

6 lata, 6 mies. temu #22841

• Ilona...
  • Świeżaczek
Moim Jerzy Dudek może i dlatego ze jest z mojego miasta Knurowa : ) i że moja miłość jest bramkarzem hehe
Wisła ma Małysza a Knurów Dudka
Nastolatkiem jest się raz w życiu...

6 lata, 6 mies. temu #22842

• Koonoo
  • Szarak
hehe moi ulubieni sportwocy:
pilka nozna - Baros, Beckham, Rooney, Cristiano Ronaldo
tenis ziemny - Marat Safin!! Sharapova!!
baseball - w tym sporcie sam dla siebie jestem idolem ;D 8 lat grania ;P
koszykowka - Allen Iverson, Kevin Garrnet

noo.. to jest malo moich ulubiencow

5 lata, 4 mies. temu #22843

ja tez lubie p. nożną ale nie mam szczególnych ulubienców, aczkolwiek zawsze lubiałam bramkarzy. Duąskiego Pereta Schnaider (nie wiem czy tak sie pisze nazwisko) ale on juz nie gra, Francesco Toldo itp.

Z siatkówki zawsze lubiłam Dawida Murka, ś.p. Arkadiusza Gołasia, ćwiderskiego. Z dziewcząt Agata Mróz, i te młodziutkie co ostatnio graly

Skoki narciarskie Matti Hautamaeki Andreas Goldberger, Simon Amman, i jeszcze kilku
"Walczcie tak długo, aż wyrośniecie na dojrzałych mężczyzn..."
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 1.27 sekundy
You are here: Home | Forum