lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Taniec brzucha.
(1 przeglądających) (1) Gość
a może trochę ruchu?
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Taniec brzucha.

Taniec brzucha. 3 lata, 12 mies. temu #13576

Witam, czy są wśród Was dziewczyny, chodzące na taniec brzucha? Zastanawiałam się, czy się nie zapisać na takie zajęcia tylko nie wiem za bardzo, jak to wygląda. Bo słyszałam, że trzeba mieć większy brzuch do tego a ja niestety takim nie dysponuję i nie wiem, czy jest sens...
"głupia rzecz - miłośŚ...
poznajesz, kochasz, cierpisz...
potem jesteś znudzony albo zdradzony"

3 lata, 12 mies. temu #109234

Lisica chodzi (bądź też chodziła), pewnie coś napisze, jak wróci.

Większy brzuch powiadasz? Ja bym powiedziała, że trzeba mieć zgrabny brzuch, żeby uprawiać taniec brzucha. Większy mi się skojarzył z paniami w formacie XXL
Bierz życie takim, jakie jest,
I zmieniaj je i ciągle walcz, przed siebie idź.

3 lata, 11 mies. temu #109235

• Nemeth
  • Przyspawany
Ja kiedyś ćwiczyłam taniec brzucha - super sprawa, niezły wycisk:) To prawda, że lepszy jest większy brzuch, bo wtedy można nim "tańczyć", ale w praktyce wygląda to tak, że po treningach wiele, wiele schudniesz, także brzuch i tak Ci się zmniejszy. Z resztą nie sądzę, że myślisz o zawodowstwie? Ja ćwiczyłam taniec brzucha właśnie po to, by mieć ładniejszy brzuszek sens jest zawsze, bo działa dobrze na wygląd.
Ach, co za oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia!
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

3 lata, 11 mies. temu #109236

• lisiczka
  • Zakorzeniony
Hejo Nemeth, naprawde wycisk mialas na tancu brzucha? Bo dla mnieto bylo baaardzo lajtowe zajecia i talia sie owszem, wyrabiala, ale w sumie nic poza tym Ale generalnie zajecia byly po prostu SUPER. Rozmiar brzucha jest tutaj absolutnie bez znaczenia - byly dziewczyny chude szczapki jak i w rozmiarze xxl... Mnie te zajecia nauczyly postawy, zalotnych ruchow, wiekszej swobody w tancu... no i w ogole byly super zabawa

3 lata, 11 mies. temu #109237

• Nemeth
  • Przyspawany
To zależy gdzie chodziłaś na taniec brzucha:) ja zapisałam się widocznie do jakiejś ambitnej sekcji:P no i chodziłam dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny. No i wycisk był, ale przynajmniej było widać efekty, o wiele szybciej niż jak np. robiłam 6 weidera. Szkoda, że teraz krucho z czasem, bo fajnie byłoby znów zacząć chodzić..
Ach, co za oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia!
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

3 lata, 9 mies. temu #109238

• s_abina
  • Świeżaczek
Ja właśnie teraz chodzę na taniec brzucha, posiadam "większy brzuch" jednak uważam, że wcale to nie znaczy, że trzeba taki mieć. Chodzi z nami dziewczyna, która jest naprawdę szczuplutka i bardzo ładnie jej wychodzi ... a "większy brzuch" poprostu łatwiej się trzęsie
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.67 sekundy
You are here: Home | Forum