lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Sporty ekstremalne
(1 przeglądających) (1) Gość
a może trochę ruchu?

TEMAT: Sporty ekstremalne

Sporty ekstremalne 7 lata temu #1130

Czy któraś z dziewczyn uprawia jakiś sport ekstremalny? Czy jest to dyscyplina zastrzeżona wyłącznie dla facetów ? Co o tym myślicie?? Może latacie na pralotniach lub wspinacie się po górach?? Pochwalcie sie troszke

7 lata temu #20539

No tak !! Tego się spodziewałam !!! Przykre, ze żadna z dziewczyn nie ma innych zainteresowaą oprócz seksu... to prawda, że niektórzy uznawają go za sport ekstremalny i chyba jest to dość spora grupa dziewczyn, co doskonale odzwierciedla Forum... Ale cierpliwie czekam i wierzę, że w koącu pojawi sie tu jakaś fanka, która nie raz miała przyjemność i okazje korzystać z zastrzyku adrenaliny!! Pozdrawiam Wszystkie Forumowiczki!!

7 lata temu #20540

• Kaikiii
Sania! to, ze dziewczyny nie odpowiadają na twój temat nie oznacza od razu, ze interesują się one tylko seksem. Nie wiem miało to być stwierdzenie czy prowokacja. A może ty nam opowiesz o swoich zastrzykach adrenaliny?! Ja osobiście trenuje kilka dziedzin sportu ale zadnej z nich nie zaliczę raczej do ekstremalnych, a może sie i do nich zaliczaja a ja o tym nie wiem? Może mnie oświecisz: oprócz łażenia po górach, bungee, paralotniastwa co jeszcze mozna zaliczyc do sportów ekstremalnych... To twój temat rozwią go...:]

7 lata temu #20541

• fanuska
  • Tubylec
  • I`m not a number. I`m a FREE MAN!
Ja uprawiam sport ekstremalny dwa razy w tygodniu przez 45 minut. Jest nim słuchanie mojej nauczycielki fizyki.
A tak na prawdę, to nie wiem kto ma czas na takie sporty w roku szkolnym. No bo taka siatkowka, koszykowka etc. to sporty, ktore uprawia sie w szkole. Ewentualnie można isc dodatkowo na SKS po lekcjach. A latanie na paralotni, jezdżenie na deskorolne po rampie? Nie zawsze jest na to pogoda i czas. Ja może wspinałabym się po ściankach, ale też nie mam na to czasu, żeby w ogóle cos sobie załatwić.
A wzmianka o seksie, była na prawdę nie na miejscu. Zgadzam sie z Kakiii.
Lepiej zużywaŚ się, niż rdzewieŚ.
Denis Diderot

7 lata temu #20542

• Latarka
  • Wkręcony
  • Grzeczna dziewczynka o anielskim wyglądzie:Djoke:P
No właśnie Saniu:> Może byś tak opowiedziała o swoich przygodach w sportach ekstremalnych, skoro tak Cię przeraża to, że ze sportów ekstremalnych dziewczyny preferuja tylko seks. Wogóle skąd takie info!? JAkaś ankieta gdzieś była, badanie czy poprostu tak sobie napisałaś?:>

Ze sportów ekstremalnych, to tylko, hmm..jakby to nazwać, zjeżdżanie na linie:P Kumpel ma sprzęt i często się ze znajomymi z nim zabieramy. Zaczynałam od małych ścian(2-4 m) na fortach. Szczerze mówiąc to żadna adrenalina zjechać sobie z 3 metrowej ściany:P Ale potem przyszedł czas na wieżę ciśnieą. Już ekstremalne jest wczołganie się przez okienko w piwnicy;D Bo wejścia wszystkie zamurowali :> Wieża ma wysokość 10'cio piętrowego bloku, nie wiem ile metrów, ale nisko nie jest;) No ale to raczej jak jest ciepło i sucho, bo dla mnie to żadna przyjemność odchylanie się ze śliskiego progu na wysokości 10 piętra z odmarzającymi palcami. Może i adrenalina jest, ale wątpliwa przyjemność^^
Los nas osądzi,a życie ukarze...

7 lata temu #20543

Czesc dziewczyny!!
Z Waszych wypowiedzi wynika, ze sex to baaaardzo drazliwy temat, wiec obiecuje, ze juz nigdy nie uzyje tego slowka ... pozwolilam sobie na taki maly zarcik z mojej strony i jak widze poskutkowalo, bo temat zaczal sie rozwijac
Czekam na wiecej Waszych wypowiedzi i nie bojcie sie zartowac tak, jak Fanuska o swoich lekcjach fizyki !!
Pozdrawiam
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.87 sekundy
You are here: Home | Forum