lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Taniec
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Taniec

Taniec 7 lata, 1 miesiąc temu #873

• Sylwia89
  • Świeżaczek
Wiadomo- jak muzyka to i taniec. Taączycie moze jakiś specyficzny rodzaj taąca? Nie chodzi mi o takie gibanie się na dyskotece tylko czy chodzicie na jakieś zajęcia, kółka związane z taącem? No i tutaj właśnie musze się pochwalić:) Taączę taniec nowoczesny. Mój zespół nazywa się "Virus". Jeździmy na różne turnieje. raz nam się udaje raz nie. Zespół istnieje od 4 lat. Chodzę na niego od początku. Taączymy przeważnie do muzyki techno, ale jest ona tak remixowana, że jest tam dosłownie wszystko. A czy Wy też taączycie coś takiego? A może inny rodzaj taąca? Napiszcie coś o swoim zespole!

7 lata, 1 miesiąc temu #14834

• Villete
hmm... nauka taąca? :> koncert i pogo... :> zespół? byłam w dwóch, ale jedynie na wokalu. z taącem mam mało wspólnego, choć jak miałam 9 lat tez jakis taki taniec nowoczesny przygrywalismy, ale tanczylismy przewaznie do abby i tego typu piosenek.. slodka bylam wtedy :>

7 lata, 1 miesiąc temu #14835

• Kaikiii
Cześć:) ja taącze:) i walcze jednocześnie. Trenuję capoeirę.Dla niewtajemniczonych jest to brazylijska sztuka walki łącząca w sobie elementy taąca i akrobatyki. Wiele elementów z capoeiry pojawia się w breakdance. Na pewno ta sztuka walki nie ma określonych reguł. Taączysz/walczysz tak jak czujesz. Dostosowujesz swój krok do rytmu muzyki, do rytmu wybijanego przez atabaqe i berimbau. Chociaż może capoeira nie jest klasycznym taącem ma dużo z nim wspólnego a na pewno jest na co popatrzec:)

7 lata, 1 miesiąc temu #14836

• Malinka
  • Szarak
  • Miła, poutulna, grzeczna dziewczynka <- to nie ja :D tak na prawde... no dziewczyna, ktora kocha sie dobrze bawic i mówic to co mysli :) nie lubiąca byc przez kogos kierowana i nadzorowana :)
Ja niestety nie tancze po ogladniecu tych wszystkich filmow, chcialam trenowac wlasnie taniec nowoczesny jednak mieszkam w malym miescie i nie ma tu tego typu zespołów. Tak samo chcialam trenowac capoeirę, ale nie bede jezdzic 70 km do innego miasta zeby to robic... a szkoda zazdroszcze wam
tyle w życiu się zmienia, zaufaj przeznaczeniu

7 lata, 1 miesiąc temu #14837

• 7up
Ja osobiscie nie tancze ale mam paru kumpli ktorzy robia to zajebiscie.Taniec jest niestety dla innych nie dla mnie nie jestem do tego stworzony.Wole patrzec jak robia to inni niz samemu prubowadz po prostu nie dla mnie powtarza sie z ta wypowiedzia ale tak jest.Lubie patrzec jak tancza breakdance te ich wyczyny no no fajne w miastku mamy taka grupe i nie tancza najgorzej mam na co popatrzec.Pozdro all ;]

7 lata, 1 miesiąc temu #14838

• Margot
  • Wkręcony
Moja muzyka moj taniec +Pogo i dziki szal pod scena to chyba wszytko tlumaczy .. chyab kazdy z was widzial jak to wyglada?? Mozna sie wyzyc mozna wszytko z siebie wyrzucic....Mysle ze to jest najbardzije specyficzny rodziaj tamnca:D
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.51 sekundy
You are here: Home | Forum