lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Idiotyczne piosenki
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Idiotyczne piosenki

Idiotyczne piosenki 6 lata, 2 mies. temu #7521

Chciałam załozyć topic o piosenkach, które są idiotyczne, żałosne, bądź seksistowskie... Znam takich dość sporo...
Moim zdaniem najbardziej żałosną i idiotyczną piosenką jaką słyszałam jest "Mała chinka" Paschalskiej... Oglądając teledysk leżałam na podłodzę i zwijałam się ze śmiechu... Choć to nawet śmieszne nie było...
Seksistowskie to oczyliście "suczki" albo "moja panienka" i tego rodzaju piosenki gdzie na pierwszy rzut oka wiadomo o co chodzi... :/ Zreszta nie trawię takiej muzy... Sporo jest takich piosenek, które obrażaja przedewszystkim kobiety ale my bawiąc się na dyskotece nie dostrzegamy jak bardzo świat schodzi na psy i pozwalamy na to:/ Co Wy na to???

6 lata, 2 mies. temu #63984

a ja uwazam, ze suczki to nie piosenka wyssana z palca. sa dziewczyny, ktore zachowuja sie w taki a nie inny sposob i to o nich jest ta piosenka, a nie o mnie, wiec nie czuje sie nia absolutnie urazona. co do "moja panienka" to radze sie wsluchac w tekst. bo jak na moj gust, to koles spiewa o swojej dziewczyniem ktora jest wyjatkowa. spiewa tez, ze nie oglada sie za innymi bo znalazl juz ta jedyna. nie widze nic w tym zlego. gdyby tylko wszyscy faceci mieli takie podejscie... w sumie ogolnie jestem bardzo tolerancyjna i uwazam, ze niech sobie kazdy spiewa co chce :] jedyne, czego nie zniose, to muzyka propagujaca nazistowska filozofie, tudziez zachecajaca do rasizmu i agresji wobec innych. ale tutaj tytulem zadnym nie rzuce, bo nie znam.

6 lata, 2 mies. temu #63985

• Hanky
Hmm, dla mnie nie do słuchania i ogadania (teledyski) są piosenki raperów zza oceanu. Okropieąstwo. Roznegliżowane panny kręcące pupciami... faceci obwieszeni złotem w super carach. Do tego prosty bit, jakieś chórki i utwór gotowy. Nie znam dokładnie wykonawców, bo takiej muzy nie słucham, na myśl przychodzi mi snoop doggy (czy jak to się pisze) i 50cent. bleee

6 lata, 2 mies. temu #63986

• Macio
  • Tubylec
Tak jak poprzedniczka nie trawie amerykanskiego rapu, gdzie same nagie panienki i super bryki w teledyskach, a utwor - o 'doktorze milosci' Ale podobnie z polskim hip hopem, przynajmniej ten komercyjny, ktory sie wzoruje na artystach zza oceanu. Ostatnio pelno lasek w bikini, a teksty... zalosne.
Ponadto, hip hop kids - zalosne. Glupawy tekst, bez sensu i przekazu, a dzieci spiewaja to dla kasy czy slawy...
I ostatnie - wg mnie najbardziej zalosny zespol jaki istnial, czyli... 'blog 27' :/ nastolatkowa grupka 'sexy lasek', ktore spiewaja o chlopakach, o imprezkach, w teledyskach sie maluja i ogolnie to jest tworczosc dla 8-11 latek. Niestety, spotykam sie z ludzmi w moim wieku, a raczej dziewczynami, ktore sluchaja tego shitu. Rozumiem, ze o gustach sie nie dyskutuje, ale jesli ktos czegos takiego slucha to ja takiej osoby po prostu nie potrafie szanowac...

6 lata, 2 mies. temu #63987

• tojuzniewiem
a ja słyszałam ze blog 27 tworzą dziewczyny z Polski. trochę mnie to przeraza ze spiewając po angielsku próbuja stać sie gwiazdami zagranicznymi. poza tym jak to powiedział prowadzący programu parszywa dwunastka to: blog tak jak i dawny zespół Lo 27 jest juz nie modny. i jedno i drugie wszyscy mają.

macio wiesz młodszym dziewczynom mogę wybaczyc ze tego słuchaja bo to jest na ich poziomie- chłopcy, zwariowans dwunastka, wygłupy i takie tam. to tak jak dla siedmiolatków majka jeżowska - na ich poziomie bo słodka , niewinna i bajkowa.

6 lata, 2 mies. temu #63988

• Macio
  • Tubylec
a to Ci powiem ze mnie zaskoczylas zespol wyglada na typowo amerykanski, nastolatki imprezowiczki... pelno takich teledyskow. a tu zonk ;d nie no, coraz bardziej mnie obrzydza polski rynek, dobrze ze sa gdzies gleboko rowniez dobre zespoly ;] ale przyznasz, ze to jest zalosne co one robia, zarowno teksty beznadziejne, jak i wokal potworny...
fakt, 12-latki uganiaja sie za britney czy bartkiem wrona, wiec moglyby tez sluchac blog 27. ale 15 czy 16-latki? to juz troche jednak bardziej zobowiazujacy wiek...
a propo, rowniez piosenka bartka wrony jest idiotyczna
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.50 sekundy
You are here: Home | Forum