lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Jak zrobić udaną imprezkę?
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Jak zrobić udaną imprezkę?

Jak zrobić udaną imprezkę? 6 lata, 7 mies. temu #4375

• SoMeBoDy
  • Świeżaczek
Kurcze mam prosbe bo niedlugo robimy z koolezanka imprezke urodzinowa i nie wiemy kompletnie co zrobic zeby luuudzie nei usneli w polowie hehe jak mamy ja zaplanowac co mamy robic itp etc moglibyscie napisac mi jakies nie wiem rady albo cos w tymj stylu?? bede wam bardzo wdzieczna... tym bardzije ze do imprezy juz tylko 9 dni

6 lata, 7 mies. temu #37995

• Hanky
Sukcesem dobrej imprezki jest dobra MUZYKA!! Najlepiej na kompie (MP3), zrobić listę piosenek które lubicie najbardziej, ba nawet goście mogą sobie podchodzić do komputera i włączyć cos odpowiedniego.
Hmmm, także musi być coś smacznego na stole.... U mnie furorę robią świeże surówki (sałatki) - wrzucam do dużej miski nowalijki - pomidorek (w ósemki), ogórek, rzodkiewka, kukurydza (dla koloru, albo żółta papryka), cebulka...... sól, pieprz, sok z cytryny. Warto jeszcze zrobić koreczki, mniam - z serkiem, szyneczką, można szaleć do woli. Układam je na płaskim talerzu, smacznie i kolorowo wyglądają.
Udanej imprezki

6 lata, 7 mies. temu #37996

• Gumis
  • Przyspawany
  • Dosc wysoki, ladnooki i do tego baby na mnie leca ;P XD
Waznym faktem, ktory pomoglby w jakiejkolwiek radzie jest to gdzie ta urodzinowa impreza ma sie odbyc. Jesli cos wynajmujecie np sale to faktycznie podstawa bedzie dobra muzyka, a wpomnine jedzenie schodzi raczej na dalszy plan. Jesli jednak wszytsko odbedzie sie w domu to muzyka juz nie bedzie tak wazna, bo pewnie nie masz u siebie wielkiej sali. Zarowno w tym wariancie jak i tamtym wazny jest poprostu alkohol Jesli ludzie sa w miare dorosli to wg mnie podstawa, bo nie ma jak jakis drink w dobrym towarzystwie

6 lata, 7 mies. temu #37997

• Hanky
Patrz, Gumis, kompletnie zapomniałam o alkoholu... może on wcale nie jest tak potrzebny, żeby dobrze się bawić ? Mnie nie jest potrzebny.

Ale pamiętam, kiedyś byłam na takiej domowej imprezce, gdzie rzeczywiście "hitem" był świetny drink (wiosenny deszcz, czy coś takiego). Podany był w dużym dzbanku, gdzie każdy mógł sobie go skosztować.

6 lata, 7 mies. temu #37998

• Gumis
  • Przyspawany
  • Dosc wysoki, ladnooki i do tego baby na mnie leca ;P XD
Hanky napisał:
Patrz, Gumis, kompletnie zapomniałam o alkoholu... może on wcale nie jest tak potrzebny, żeby dobrze się bawić ? Mnie nie jest potrzebny. (...)

Przyznam, ze te gadki o zabawach bez alkoholu sa takie jak dla mnie zbyt zdrowe Owszem taka zabawa jest mozliwa. Uwazam, ze jesli ktos ma iq na przyzwoitym poziomie to alkohol swobodnie moze mu towarzyszyc, bo wie poprostu ile,kiedy i gdzie go uzywac

6 lata, 7 mies. temu #37999

• SoMeBoDy
  • Świeżaczek
No imprezke robimy w domu.. ale alko raczej nas nie pociaga.. i wsumie bedzie tylko jesli ktos go przyniesie my nie mamy raczej zamiaru wystawiac flaszek = A poza tym .. jeszcze nei zaliczam sie do doroslych.. nawet nie jestem pelnoletnia wiec wiecie moze jakies inne pomysly???
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.68 sekundy
You are here: Home | Forum