lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Wasi rodzice & Muzyka jakiej słuchacie
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Wasi rodzice & Muzyka jakiej słuchacie

Wasi rodzice & Muzyka jakiej słuchacie 6 lata, 10 mies. temu #1848

• monia_12
Mam pytanie: Czy wasi rodzice mają coś przeciwko myzyce jakiej słuchacie? Np. nie pasuje im styl lub brzmienie? Moi rodzice nie zbyt czepiają sie, ale kiedy jest rozmowa na temat muzyki to mówią że to nie nie muzyka tylko bębnienie, że wkółko leci to samo i.t.d. Jak jest z wami ?

6 lata, 10 mies. temu #25044

• fanuska
  • Tubylec
  • I`m not a number. I`m a FREE MAN!
Ja słucham wszystkiego, co z rockiem zwiazane.
Mama - nie czepia sie na codzieą, ale na poczatku:"WYŁĄCZ TEN ŁOMOT! CIEKAWE O CZYM ONI TAM ćPIEWAJĄ?!" Msiałam jej tłumaczyć o czym śpiewają i pogadać o tym ogólnie. Przyzwyczaila sie, ale nie podoba jej sie ta muzyka.
Tata - jes nastawiony raczej pozytywnie. Sam ściąga mi masę muzyki. ćciagnął mi prawie wszystkie płty Iron Maiden. Jak cos chce, to ide do taty, mowie i mam na drugi dzieą. Ale już Moonspella mi wykasował, bo "za bardzo sie darli".

Ogólnie nie mam problemow z rodzicami.
Lepiej zużywaŚ się, niż rdzewieŚ.
Denis Diderot

6 lata, 9 mies. temu #25045

• magdolec
ja słucham naprawdę różnorodnej muzyki. problemów nie mam bo mum, z którą mieszkam nie słucha zbyt dużo muzyki a jeśli już to podobnej jak ja. jedyne zastrzeżenia są do głośności. z koleji rodziciel jest bardziej konserwatywny i tylko rock, metal oraz odmiany. jako, że takiej muzyki słucham najwięcej to jest wniebowzięty;] gotów mnie dokształcać w tych gatunkach. ale czemu się dziwić. gust muzyczny mam po ojcu. jak słucham r'n'b, soulu, jazzu to też jest dobrze. ale jak poleci pop ewentualnie płyty techno wprost od mojej przyjaciółki to słyszę ironiczne docinki. jednak zaznaczam, że pisząc pop mam na myśli coś w stylu Robbiego Wiliamsa.

6 lata, 9 mies. temu #25046

• cilri
ehm.. moi rodzice nigdy nie mieli nic przeciwko im to rybka czego słucham itp.. .. u mnie jest ciut inaczej bo ja słucham czego innego niż mój starszy braciak, a że pokój rodziców jest pomiędzy naszymi to często mają, że tak powiem stereo różnorodności;) hehe.. mój chłopak jest dj'em i często daje pokaz swoich umiejętności - i to się moim rodzicom podoba;) a przecież to nie muzyka z ich lat

6 lata, 9 mies. temu #25047

• kcr
  • Wkręcony
  • kcr-jak sobie namalujecie te literki to zobaczycie, że fajnie wyglądają
FLOWER-POWER LUDZIE-KIWATY SAN FRANCISCO RAINBOW FLAG MAKE PEACE NO WAR

Dochodzę do wniosku iż stare przeboje są o niebo lepsze o tego badziewia co się teraz produkuje Mnoży się tego jak grzybów po deszczu a jedno gorsze od drugiego Bo po pierwsze primo aby tworzyć muzykę trzeba mieć talent!!! Po drugie secondo trzeba oprócz talentu znać się na tym i mieć do tego zacięcie Kochać to co się robi i wykonywać to z pasją!!! Po trzecie tercio oprócz talentu i zacięcia trzeba sobą coś reprezentować nieść przekaz a nie jakieś pierdu pierdu on ją kocha i ona go też [stworzone pod natchnieniem topicu o hopkids]

Teraz o konkretach: Scott McKenzie - San Francisco (1974) i Global Deejays - The sound of San Francisco (2005)
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.
muzyka kultowa kto by tego nie słyszał Kultowa piosenka Hym pięknych lat 70. i oto w nowy XXIw. powstał nowa djocka przeróbka starego już przeboju dostosowana do nowych wymagan słuchaczy stare przeboje powracają w nowych odsłonach na rynek muzyczny i niech to dalej trwa.......
directed by <b>Young Art Studios</b>

6 lata, 8 mies. temu #25048

Jest dokladnie tak samo ... Rodzice to rodzice wychowali sie na lagadnych brzmieniach czerwonych gitar, maryli rodowicz i innch. Nic dziwnego, ze maja pretensje i nie podoba im sie to czego my sluchamy. Mam na tyle dobrze, ze moj brat, jak ja, slucha raczej ciezkiej muzyki, wiec chociaz my sie nie klocimy, natomiast rodzice ... Potrafia co 15 min wbiegac do pokoju i krzyczec "Scisz to !!!" Na ich nauke i wychowanie jest juz za pozno ... Ale jakos trzeba sobie radzic :]
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.54 sekundy
You are here: Home | Forum