lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Ile mieliście lat, gdy zaczęliście chodzić na imprezy?
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Ile mieliście lat, gdy zaczęliście chodzić na imprezy?

Ile mieliście lat, gdy zaczęliście chodzić na imprezy? 6 lata, 10 mies. temu #12601

• Wanilia
  • Moderator
  • :)
Temat jest o tym, ile mieliście lat, gdy zaczęliście chodzić na imprezy, oraz o tym gdzie ta pierwsza impreza, albo imprezy miały miejsce.
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

"Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!" - Stanisław Jerzy Lec

6 lata, 10 mies. temu #98005

• Kaikiii
Szczerze?- Bo imprezy nie są dla dzieci. Nie gniewajcie się ale nawet gimnazjalistki nie powinny sie na takich znajdować. Przez taka imprezie przebija sie wiele różnych ludzi i rzeczy z którymi w wieku 12 lat nie powinniście sie jeszcze stykać. Macie organizowane dyskoteki szkolne, na których ja w waszym wieku bawiłam, sie świetnie. Nawet nie chodziły mi po głowie wypady do jakiś nocnych klubów dyskotekowych. Na dyskotekach widzę nieraz młode siksy w wieku może 15 wymalowane jakby je ktoś z ulicy zgarnął a jak ubrane? Właściwie to nawet ciężko wyczuć czy bardziej ubrane czy rozebrane. Razi po oczach ich zachowanie, odzywki i taniec(wicie sie po lokalowych ścianach). Potem sie dziwią, że je ktoś zaczepia składa niemoralne propozycje a nawet dochodzi do gwałtów.
Takie imprezy nie sa bezpieczne dla dziewczyn w wieku 12 lat. W razie, czego niewiele byście zdziałały będąc nawet w 3. Dlatego nabierzcie trochę wieku a potem wybierajcie się na imprezy.

6 lata, 10 mies. temu #98006

• Kwiatuszek
  • Szarak
  • normalna czasami czasami nie normalna,głupeije jak kazdy z nas...
W zupełności zgadzam się z Kaikiii.
Imprezy nie są dla 12-latek.Sama byłam na imprezie,gdzie nie przestegali zadnych rygorow wejscia(chodziło o większy zysk).Nawet takim małolatom bez problemu sprzedawali piwko czy inne alkohole.
Później małolaty chodziły i obijały się o każdego,bo nie mogły utrzymac sięprosto po 1 piwie.
AZ niemiło się robi jak patrzy na dziecko,któe jest pijane i z papierosem w zębach.
Na imprezy będedzie miały jeszczcze czas na imprezy.

6 lata, 10 mies. temu #98007

• Gumis
  • Przyspawany
  • Dosc wysoki, ladnooki i do tego baby na mnie leca ;P XD
Rozumiem,ze chodzi tutaj ogolnie o to jaki to powinien byc wiek, ale pewnie tez chcesz malego pocieszenia, ze powinni Ci puscic.Niestety ode mnie go nie uslyszysz Wg mnie wpuszczanie na imprezy juz 16-letnich siks jest przesada! To sa dzieciaki i czesto swoj wiek przeceniaja.Najgorsze jest jak uwazajasie za zbyt dojrzale i wmawiaja lekko podchmielonemu facetowi, ze maja 18 zaczynaja male omotanko (nie cierpie tego - grr...).Wg mnie zdecydowanie powinno sie przestrzegac ta granice 18-nastu lat i ani miesiaca mniej,o!
Jesli chodzi natomiast o kwestie kiedy ja bylem pierwszy raz na imprezce to szczerze nie pamietam, ale (sam sobie teraz zaprzecze) bylem wtedy dosc mlody (mejbi 14 badz 15 lat).Jaki z tego moral? Nie brac ze mnie przykladu, bo bedziecie tacy jak ja na starosci czyli be be i jeszcze raz be, albo co gorsza tacy jak G.!

6 lata, 10 mies. temu #98008

• Latarka
  • Wkręcony
  • Grzeczna dziewczynka o anielskim wyglądzie:Djoke:P
Mam prawie 16 lat i jeszcze nie byłam na takiej jakiejś wielkiej dyskotece. Po pierwsze moi rodzice wszędzie widzą narkotyki i przemoc;) i powiedzieli,że puszczą mnie dopiero jak będęmiała 18. Może i mają rację-nie wiem.A po drugie to nawet mnie na takie nie ciągnie;) Nie uśmiecha mi się skakanie między spoconymi ludźmi:P Dziwna jestem i nie lubie tłumów,o:D Ale za to domówki... to co innego:P W gronie znajomych. Robimy co chcemy i nie jesteśmy narażeni na głupie spojrzenia:] A tu już zależy od rodziców. Moi troche sceptycznie na to wszystko patrzą, znają moich znajomych i co prawda lubią ich, ale wiedzą, że czasem mamy ,hmm..>głupie<(:o) pomysły ]:-> Dlatego czasami zmojej strony jest to pełna konspiracja:D
Los nas osądzi,a życie ukarze...

6 lata, 10 mies. temu #98009

• Baranek
  • Wkręcony
JA na imprezie byłam pierwszy raz w wieku 15 lat.Byłam raz i koniec.Dopiero z imprezami rozkreciłam się w wieku 16 lat.Powiem,ze tak naprawdę nie chodzi tu tylko o wiek tylko także o rozum.Trudno znależć 12 czy 16 latka zachowującego się racjonalnie na imprezie.Ja będąc na imprezie nie piłam alkoholu.
Najbardziej przeraża mnie to ,ze tak duzo bardzo młodych osób zaczynaja "zabierqac" sie za narkotyki,zupelnie nie zdając sobie sprawy z konsekwencji,ale to juz inny temat.
Łagodna Jak Baranek....
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.76 sekundy
You are here: Home | Forum