lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Klub, czy domówka?
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Klub, czy domówka?

Klub, czy domówka? 3 lata, 4 mies. temu #110292

Wolicie chodzić na imprezy w klubach, czy domówki? Chcę zorganizować imprezę urodzinową dla znajomych i zastanawiam się nad miejscem, czy ewentualnymi atrakcjami jakie można zapewnić na domówkach.

Odp: Klub, czy domówka? 3 lata, 3 mies. temu #110294

• alexiss
  • Przyspawany
Domówka na pewno wyjdzie taniej. No i ważne jest czy masz warunki do imprezy w domu- czy sąsiedzi nie będą zaraz dzwonić po policję mandat za zakłócanie ciszy nocnej 200 zł
W klubie może być natomiast może być fajniej- muzyka, ludzie, klimat itd.... ale tam swoich trunkow juz nie wniesiesz, trzeba liczyc sie z kosztami.
I oczy wilgotne,
i serce samotne,
i nie wiem, co robić dalej.
Ja chciałbym gdzieś w lesie
(a niech mnie rozniesie!) -
umrzeć z żalu.

Odp: Klub, czy domówka? 3 lata, 3 mies. temu #110325

W domu można wypić, posiedzieć do 22-23, a potem wyjść do klubu
Bierz życie takim, jakie jest,
I zmieniaj je i ciągle walcz, przed siebie idź.

Odp: Klub, czy domówka? 3 lata, 3 mies. temu #110358

A jakie alkohole preferujecie na domówkach? Piwo, wódka, czy może jakieś wyszukane drinki? Myślę, że wspólne robienie extra drinków może być dobrą rozrywką na takiej imprezce. Można się złożyć na jakiś dobry alkohol i mixować z niego różne drinki.

Odp: Klub, czy domówka? 3 lata, 3 mies. temu #110380

• alexiss
  • Przyspawany
Najlepsze jest wino musujące 6 zł za sporą butelkę, a że gazowane- szybko idzie do głowy. Polecam.
Konieczne są oczywiście czipsy, suche przekąski, muzyka.
I oczy wilgotne,
i serce samotne,
i nie wiem, co robić dalej.
Ja chciałbym gdzieś w lesie
(a niech mnie rozniesie!) -
umrzeć z żalu.

Odp: Klub, czy domówka? 3 lata, 3 mies. temu #110392

• anusik
  • Świeżaczek
Tak sobie czytam co tu piszecie i myślę, że alkohol najlepiej dobierać do upodobań osób zaproszonych. Jedni wolą to a inni tamto. Szczerze mówiąc wino musujące na imprezę? Nie przemawia to do mnie ale bez urazy. Ja zawsze pytam znajomych co będziemy pić i podejmujemy wspólną decyzję. Zrzucamy się na alkohol albo każdy coś przynosi i jest super. Nie jest aż tak ważna oprawa jak czas spędza się w towarzystwie przyjaciół. Podstawa to się wyluzować:)Pozdrawiam
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.51 sekundy
You are here: Home | Forum