lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Koncerty na dvd.
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Koncerty na dvd.

Koncerty na dvd. 7 lata temu #1059

• fanuska
  • Tubylec
  • I`m not a number. I`m a FREE MAN!
Czy jest tu jakis maniak koncertów na dvd? Ja lubię je oglądać. Chociaż nie widziałam ich tak znowu wiele.
Moim zdaniem jest to dobry sposób na poznanie zachowaą scenicznych zespołu, kiedy np. nie ma sie kasy, lub odpowiedzniego wieku, zeby isć na koncert. Lub kiedy ktos chce sobie przypomnieć koncert, na którym był. Widziałam już kilka koncertów Iron Maiden (wrażenie niesamowite) i Nightwisha (tu juz trochę gorzej, ale i tak nieźle).

Piszcie co sadzicie o takich koncertach, jakie oglądaliscie i jak wrażenia. :]
Lepiej zużywaŚ się, niż rdzewieŚ.
Denis Diderot

7 lata temu #20170

• magdolec
może maniaczką nie jestem ale bardzo je lubię... względy to oczywiście to, że na 'prawdziwy' koncert trudno było by się dotać, kwestie finansowe oraz wiekowe... poza tym atmosfera, byłam na kilku koncertach w życiu... kilka z nich to nie zapomniane wspomnienia o świetnej muzyce w dobrym towarzystwie ale inne z kolei 'kulały' głównie przez ludzi tam obecnych... w domu bardzej skupiam się na muzyce, takie kosztowanie każdego momentu... takie dvd koncerty przeważnie pożyczam od znajomych albo ojca ale mam 2 ulubione:
Diva's live czyli amerykaąskie Divy na charytatywnym koncercie pt. Save the music
The dark side of the moon w wykonaniu Pink Floyd, koncert w Pompejach, niesamowity...
pzdr

6 lata, 10 mies. temu #20171

• tucha_12
  • Wkręcony
  • Cool zioomal....!!
Ja nie interesuje się zbytnio koncertami na DVD , ale musze napisać , że mój tata jest ich wielkim fanem . Zaczeło się w sklepie z telewizorami . Byłam tam z rodzicami i mój tetuś zaczął gapić się na telewizor . Dopiero po jakimś czasie załważyłam , że tate nie zainteresował się wielkimi rozmiarami ekranu tylko tym co jest w nim . Tam leciał właśnie jeden z ulubinych koncertów taty . Mojego tatę bardzo zaciekawił skrzypek ANDRE RIEU . Ja nie widze w tym żadnych super rzeczy , ale mój tata tak . W ten sposób zaczęło się koncertowanie .
[*]W życiu piękne są tylko chwile[*]

6 lata, 10 mies. temu #20172

• Margot
  • Wkręcony
Ja sobie oglądałam MALEO REGGAE ROCKERS z wooda superoski był:D klimat i jeszce led zeppelin i the doors-ów..Jak dl amnie to bardzo lubiem:D Nie mogłam?niemoge tam byc więc czuje klimat przez ekran:d a potaączyć moge sama:P

6 lata, 9 mies. temu #20173

• mimura
  • Świeżaczek
ja zbyt wielu takich koncertow moze i nie widzialam.. ale ostatnio mnie zachwycily:)

moj kupel organizujacy co czas jakis w zaprzyjaznionym klubie imprezy/potancowki reggae;) wpadl na pomysl puszczania takich koncercikow na dzien dobry( dla przykladu puscil nam m.in. koncerty: manu chao, gentlemana itp.
cos niesamowitego! wielki ekran na scianie, ludzie rozwaleni na kanapach z piwkiem w reku, badz tez bujajacy sie w rytm muzyki.. zero przypadkowych osob.. niesamowita atmosfera.. i do tego wrazenie jakby sie faktycznie bylo na danym koncercie..
jesli tak na to spojrzec to ostatnio bylam na koncercie Boba Marley'a i The Wailers - co wiadomo w rzeczywistosci nie bylo by mozliwe.. a jednak cuda i marzenia sie zdarzaja..

5 lata, 8 mies. temu #20174

Ja polecam Nightwish - From Wishes to Eternity Live (wydanie dvd)
Nightwish - End Of An Era (dvd ostatni koncert zamykający tarsę promującą Once, po tym koncercie niestety smutna wiadomość o wyrzuceniu Tarji)
Jak i wiele innych koncertów live Nightwish które mozna ściągnąć z DC np: Nightwish Live At Lowlands 2005.TVRip jeden sposród wielu które uwielbiam oglądać i ogólnie wolę wersje live piosenek
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.81 sekundy
You are here: Home | Forum