lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

OBUWIE
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: OBUWIE

OBUWIE 7 lata, 1 miesiąc temu #905

• Macio
  • Tubylec
Czyli w skrocie - buty :] Bo jakos trzeba rozkrecic ten dzial :]
Jakie buty sie teraz nosi, jakie lubicie nosic, jakich za zadne skarby nie powinno sie wkladac.
Polecajcie buty zarowno chlopakom jak i dziewczynom. Zarowno latem, jak i zima. Zarowno typ butow jak i dokladne modele z cena
Od czego by tu zaczac...? Ja mam kilka par butow, nie zeby az bardzo duzo ;p Ale preferuje przede wszystkim klasyke sportowa - adidaski. Obecnie nike air sole srebrne. Do szkoly, tzn. na zmiane halowki, bo co innego. Na zime, czyli wlasnie teraz, mam brazowe jakies hadeki Zwykle buciki, rok temu kupowalem szybko, bo zima nagle przyszla a nie mialem w czym chodzic :]
To teraz kolej na was!

7 lata, 1 miesiąc temu #16607

• okapi
  • Zakorzeniony
  • 7711988
Zeszłą zimę jeszcze przechodziłam w glanach. Na wiosne zaopatrzyłam się już w adidasy pumy, a teraz mam czarne "bokserki" - buty za kostke podobnie wiązane jak np martensy. Rok temu na zime kupiłam sobie na specjalne okazje kozaczki skurzane na obcasie do kolan, ale jakos mi sie przestały podobać i już teraz to chyba nawet od świat ich nie założe.
Buty, które mi się nie podobaja - to te wszystkie modne teraz buciory z czubami ... obcas, nieobcas a i tak wygląda to wstrętnie... ale o gustach się nie dyskutuje, więc nie będę się czepiała jak ktoś napisze, że ten model buta lubi:). hehehe

7 lata, 1 miesiąc temu #16608

• Lena
No ja oczywiście preferuję GLANY. Mam czarne przecierane na bordowo. Dałam za nie 190 złotych i chodze w nich od października. Mimo, ze mam teraz stopy jak stary rolnik - odciski, jalieś gulki, zrogowacenia - to nie potrafie bez nich żyć. Czuje się jak bez ręki. Szaleje za nimi.
A czego nie założę? Zdecydowanie butów z czubem. Kiedyś widziałam laskę: śnieg, lód, a ona w szpilkach wysokosci 5cm a szerokosci moze 1cm i wielki czub. Jak ona sie nie wypiepszyła na tym śniegu, to ja nie wiem. :/

7 lata, 1 miesiąc temu #16609

• Iriss
  • Świeżaczek
Bądźmy szczerzy-nie ma butów równie popularnych i ponadczasowych jak glany.. Kiedyś-jednoznacznie kojarzone ze skinheadami i metalowcami, na szczęście dzisiaj odchodzi się od szufladkowania nosicieli martensów; więc mogę spokojnie chodzić po mieście w moich cudownych, burgundowych Steelach. (zapraszam na stronę producenta , kolor-Burgundy, dziesięć oczek ;P)
Wbrew pozorom glany nie są ciężkie-to tylko 0,9 kg na nogę, a zmęczenie czuje się dopiero po kilku godzinach marszu..ale co to za uczucie-satysfakcja z samego chodzenia .
Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę

7 lata, 1 miesiąc temu #16610

• Villete
Nie będę oryginalna - glany. Czarne, czarno-czarne, purpurowe... są dobre w każdych warunkach. Równie uniwersalnym obówiem są trampki. Obecnie mam jakies takie siwe. A poza tym cala kolekcja, czarne, czerwone, zielone, niebieskie, pomaraączowe... Ale niestety, chodze głownie w płaszczach zimą, a gdy zaloze do nich trampki wyglądam tragicznie, jak spod mostu, wiec zime przehasam w glanach chyba.
Nie lubie bokserek czy jak im tam, choc wiekszosc mych znajomych je nosi. Po prostu mam wrazenie ze sa jakies takie miekkie i znajac mnie chodzilabym w nich jak pokraka. A latem lubie czasem pochodzic sobie w DREWNIANYCH japonkach.
A jakies pół roku szukam pum czarnych damskich, takich z wykladanym jezykiem.. widzialam je nie raz, na woodstocku dziewczyna miala jedna i po prostu cholernie spodobaly mi sie. Ale nie mam pojecia jaki to fason. Mniejsza...
No, to wszystko chyba.

7 lata, 1 miesiąc temu #16611

• okapi
  • Zakorzeniony
  • 7711988
musze Ci powiedziec, ze bokserki sa z pozoru takie niemrawe. Moze ja mam nietypowy fason czy cos, bo sa sztywne i nawet mają solidna podeszwe. Wygodnie mi sie w nich chodzi i nawet bardzo nie czuje różnicy poza tym , że są lrzejsze od glanów.
Co do glanów-nachodziłam sie w nich przez tyle lat, że narazie mi styknie. Oczywiście pewnie nie raz je jeszcze założe. Co do woodstocku to akurat nie zuciły mi sie w oczy takie czarne pumki, ale glany i trampki to widziałam wszędzie .
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.55 sekundy
You are here: Home | Forum