lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

OKRYCIA GŁOWY, czyli CZAPKI, itp.
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: OKRYCIA GŁOWY, czyli CZAPKI, itp.

OKRYCIA GŁOWY, czyli CZAPKI, itp. 6 lata temu #8187

A może teraz podzielimy się swoimi okryciami głowy w mroźne dni jakie panują w zimie, a także w upały jakie panują w okresie letnim? Jak to jest z wami ? Lubicie chodzić w czapeczkach taki cieplutkich? może w opaskach żeby tylko chorniły uszka? czy jednak w zimie mimo mrozu chodzicie bez żadnego nakrycia głowy? Ja osobiście żadko kiedy noszę czapki bo mi uciskają głowę i potem mnie boli, natomiast mam opasko-nauszniki z niemiec które naprawdę są wygodne i cieplutkie. Chronią czułko i uszka Natomiast w lecie? jakaś przewiewna bandamka lub kaszkiecik... To jeszcze przecież zależy gdzie wychodzimy...
"Walczcie tak długo, aż wyrośniecie na dojrzałych mężczyzn..."

6 lata temu #69983

• cichaczyk
  • Przyspawany
  • kocham mojego prosiaczka :o)
ja osobiście nie znosze mieć nic na głowie, ale w tym roku zakupiłam sobie kaszkiet no i ani razu jeszcze nie miałam kataru czasami głowa mnnie boli i swędzi, ale przynajmniej nikt na mnie nie krzyczy. a latem nic nie nosze czasem czapkę bejzbolówkę, ale to wtedy gdy jestem ubrana na sportowo
('o',)

6 lata temu #69984

• Hanky
Ja w zimie noszę beret, taki z antenką Pasuje mi ładnie do płaszczyka. Zawsze kręciły mnie kapelusze... ale jestem do nich za młoda, może po 30-stce sobie taki sprawię.

Co to jest KASZKIET ??

6 lata temu #69985

• cichaczyk
  • Przyspawany
  • kocham mojego prosiaczka :o)
kaszkiet to taka czapka z daszkiem na pewno wiesz jaka, bo chodzi w nim cale mnóstwo dziewczyn, bo modna w tym sezonie
('o',)

6 lata temu #69986

• Blair Witch
ja niestety musze nosicz czapke,choruje na zatoki i kazde przeziebienie glowy grozi mi zapaleniem opon mozgowych:(ale jest tyle ladnych czapeczek:)ostatnio kupilam sobie w sklepie dzieciecym taki spiczasty kapelusz wiedzmy z harry'ego pottera,jeszcze go nei nosilam;)poza tym mam takie zielone nauszniki z polmetrowymi czerwonymi rogami reniferka:)a na co dzien czarne nauszniki,czapka z kwiatkami naszytymi;)roznie:)pozdrowionka:*

6 lata temu #69987

• ;]
  • Zakorzeniony
  • \'non compos mentis\', że tak to ujmę... ;D
ja nie ma nic na głowie nigdy ;] co prawda kupiłam w zeszłym roku kaszkiet, ale wsiąkł jak kamfora i chodzę z gołą łepetyną ;p
/nie jestem tu sam[a]
jestem x2
między nami wisi t-a-j-e-m-n-i-c-a/
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.53 sekundy
You are here: Home | Forum