lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

MODELKI i MODELE
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: MODELKI i MODELE

MODELKI i MODELE 6 lata temu #8152

No dobra gadamy ciągle o ciuszkach, biżuteri itp. a pogadajmy o tych które prezentują te ciuszki czyli o modelkach...Możliwe, że któraś z was nią była. Macie jakieś ciekawe doświadczenia? Czy każda modelka musi mieć wystające rzeberka?
Moim zdaniem to właśnie przez modelki kobiety chcą być takie chude, a tak naprawdę wystające kości nie są piękne-przynajmniej moim zdanime

6 lata temu #69895

No z tego co widziałam to prawie wszystkie modelki są wysoookie i chuuude;) moja mama to najlepiej skwitowała mówiąc "Przecież ubrania najlepiej leżą na wieszaku". Oglądałam pere wuwiadów z modelkami, które oppowiadały jak je gnębili w pracy że są gdube a nie wiem czy ważyły 50kilo...
Trudny zawód...

6 lata temu #69896

• Hanky
Ja za bardzo modą się nie interesuję. Praktycznie wcale.

Jak już przypadkiem przełączę na jakiś program o modzie, to jedno mnie dobija na pokazach mody - modelki wyglądają jakby były załamane psychicznie. Poważne miny, kamienne twarze, oczy wpatrzone gdzieś daleko. Mnie się to nie podoba. Wolę jak są uśmiechnięte, radosne. Jeśli chodzi o wagę, cóż mnie takie żebra wystające odsraszają. Zamiast nosić rozmiar 34 noszę 40 Myślę, ze wyglądam o wiele bardziej kobieco (mówię o kształtach) niż te "szczudła"

6 lata temu #69897

• renata202
osobiscie uwazam ze wieszaki przysłowiowe rzadko zdarza sie spotkac.kobiety o kragłych kształtach sa czestszym widokiem na polskich ulicach,wiec niewiem dlaczego nikt nieprojektuje mody dla grubszych kobiet ,czy im sie nic nienalezy????????

6 lata temu #69898

• Kaikiii
O właśnie Renata ma racje. Wszedzie na necie, w telewizji, w gazetach to przeraźliwie chude kobiety!!! bez piersi i ciałka, sama skóra i kości. Ale one są piekne.... faceci sie ślinią jak je widza.
Mi też jest przykro jak widze że mój mężczyzna(chociaż tego nie okazuje) patrzy na jakąś kobietę z zainteresowaniem, czy też podziwem. Mówi mi wszystkie wymarzone komplementy, podobam mu sie... a mimo to?
Ciagle czuje sie gorsza, jak wile innych kobiet które nie są takie jak panie w gazetach. Nie wiem co to za dziwny kult chudości. Dziewczyny sie męczą dietami, zalewają łzami i czują gorsze tylko dlatego że całkowicie ludzko przybierają na wadze... czy nie noszą rozmiaru S.
Ja po zjedzeniu czegokolwiek zawsze mam wyrzuty sumienia.... chciałabym być szczupła(nie jestem gruba ani nic w tym stylu, noszę L albo M) nie akceptuje samej siebie. Źle mi w moim ciele.
A moze jakbym widziała inne dziewczyny w telewizji w super ciuchach, takie jak ja, gdyby wreszcie ktoś powiedział kochanego ciałka nigdy za wiele, a nie ciągle diety, schudnij....to wtedy czułybyśmy sie lepiej.

6 lata temu #69899

• Beata249
  • Świeżaczek
No niestety tak jest ze faceci za takimi dziewczynami leca ...sa piekne etc.
Sa tez faceni ktorym nie odpowiada dziewczyna tak bardzo chuda i wola taka ktora ma cos ciałka
Zreszta na takiej dziewczynie bardzo hudej to wiekszosc ciuchow wisi zamiast ładnie sie prezentować.
://www.ufd.pl/forum_12/
masz probelm wejdz tutaj
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.48 sekundy
You are here: Home | Forum