lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

PONCZO
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: PONCZO

PONCZO 6 lata, 3 mies. temu #6960

Ahoj!
dziewczyny a co myslicie o ponczo? do czego mozna go zalozyc? zamierzam sobie kupic ale nie jestem jeszcze pewna czy to mi pasuje. moja siostra mowi ze jest glupie bo chodze glownie w bluzach. jednak ja bym chciala miec cos takiego!

6 lata, 3 mies. temu #60150

• Manitha
Ponczo kojarzy mi się z szydełkującymi babciami na bujanym fotelu Niby teraz jest modne ale wydaje mi się, że bardziej pasuje do osób w średnim i starszym wieku niż do młodej dziewczyny. Mało kiedy pasuje do stylu ubierania młodych dziewczyn, sama piszesz, że preferujesz styl sportowy, więc poncza na Tobie nie widzę. No chyba, że są jakieś inne poncza niż te, które ja mam na myśli, może istnieja jakieś bardziej współczesne wersje tego elementu?

6 lata, 3 mies. temu #60151

• magdolec
a ja się z poprzedniczką nie zgodzę;) sama jestem młoda [chyba, że 18lat to starość;] i wcale tak tragicznie w ponczo nie wyglądam. mam dwa, jednolite, jedno czarne a drugie w ślicznym kolorze maliny. do jeansów pasują naprawdę świetnie. ja zestawi się je z dobrymi dodatkami typu 'nowoczesna' torebka to śmiało można nosić. dużo częściej zdarza mi się zakładać ponczo niż jesienny płaszczyk. polecam

6 lata, 3 mies. temu #60152

• cichaczyk
  • Przyspawany
  • kocham mojego prosiaczka :o)
magdolec, zaitrygowałaś mnie a ciepło w tym jest czy niebardzo? może sama bym sobie takie sprawiła w sumie zaczęłam ubierać się eleganco(bo pracy usilnie poszukuję :/) ale do sportowego stylu to nie wydaje mi się by to pasowało bluzę jakoś jeszcze można znieść, ale buty to juz koszmar. No i torba musi leż być elegancka, plecak odpada
('o',)

6 lata, 3 mies. temu #60153

• kika7
  • Szarak
  • studentka, krótkowidz
ponczo to moje marzenie. moja mama ma kilka nosi do kostiumów i wygląda niebanalnie. ja co roku wypatruje, marzy mi się niezbyt duże, mięciutkie. zgadzam się, że rewelacyjnie pasuje do dzinsów. w Krakowie często widzę na ulicach dziewczyny w ponczo i wygląda to bardzo interesująco

5 lata temu #60154

Kupiłam sobie kiedyś ponczo w "Colloseum". Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Fajna rzecz!!!
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.48 sekundy
You are here: Home | Forum