lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

SKÓRA WĘŻA
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: SKÓRA WĘŻA

SKÓRA WĘŻA 6 lata, 3 mies. temu #6851

• HONEY
wczoraj kupilam sobie bialy plaszczyk bialy z futerkiem na kolnierzyku i na mankietach, jest wiazany w pasie, podoba mi sie , bo gdzie niegdzie ma cyrkonie, tylko tez np przy futerku na mankietach jest pasek ze wzorkiem skorki weza taki bezowy malo widoczny ale widac, jest rowniez z jednej strony paska wiazacego sie w pasie, czy skorka weza, tzn takie dodatki sa w modzie? czy to wyglada raczej tendetnie?

6 lata, 3 mies. temu #59338

• Olencja
  • Wkręcony
Moja nauczycielka chemi (ma tyle kasy ze codziennie chodzi ubrana inaczej, nigdy nie ubiera czegos 2razy) ostatnio miala kozaki na klinie ktory byl ze skory weza i na tych kozakch ta skora byla tez gdzieniegdzie do ozdoby hmm moja nauczycielka ubiera sie modnie wiec chyba ta skora jest modna ale mi szczeze nie podoba sie skora weza, ale skoro jest to maly akcent do ozdoby to czemu nie

6 lata, 3 mies. temu #59339

• magdolec
wężowy wzorek, tak to nazwijmy, to może nie przebój sezonu, ale jako dodatek ujdzie. mogą to być buty, pasek etc. w kilku kolekcjach jesieą/ zima pojawiła się ta faktura i wyglądała całkiem zgrabnie;) jeden, nie więcej... jestem na tak.

6 lata temu #59340

• renata202
niekrytykuje innych,ale ja jestem przeciwniczką skóry węza.niezłozyła bym nigdy nic w taki deseą.uwazam jednak ze skoro podoba sie komus tego typu ubranie lub dodatek to niewidze przeszkód zeby je nosił.wazne jest to jakktos sie czuje w danym ubraniu

4 lata, 6 mies. temu #59341

J nie przepadam ani za wzorem skóry węża,a ni za panterka, ale z tego co wiem były modne w ubiegłym sezonie, a wtym jeszcze sieje nosi.Pozdrawiam
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.47 sekundy
You are here: Home | Forum