lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

GOLFY i INNE SWETERKI
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: GOLFY i INNE SWETERKI

GOLFY i INNE SWETERKI 6 lata, 4 mies. temu #6488

• Kati1990
  • Świeżaczek
  • Jestem zwariowaną nastolatką o długich ciemnych włosach, piwnych oczach i fajnym usposobieniu.
zbliża się jesieą, a potem zima i należy wyjmować golfy z szafy. Według was jakie golfy są teraz modne: w paski, jednolite, czy może jakieś inne? Jakie kolory się teraz nosi?

6 lata, 4 mies. temu #56827

• Manitha
Z tego co widzę to chyba wychodzą z mody jednobarwne golfy. Ja nienawidzę chodzić w golfach, wolę już sweterki rozpinane z takim golfem, wtedy bowiem mogę go swobodnie zdjąć. W golfie mam wrażenie, że się duszę, mam jeden, który mi się podoba ale nie chodzę w nim, bo jest mi zawsze zbyt gorąco, chyba, że np. na spacer przy -20 stopniach - wtedy się sprawdza znakomicie.

6 lata, 4 mies. temu #56828

• sweet_lollipop
ojej jak ja nie lubie golfów !!! zaklądam tlyko jak naparwde musze tzn jak szaliczek gdzieś posialam czy np szybki wypad na miasto i z powrotem...w glfie czuje sie jak w pancerzu:| i to coś przy szyji...ja sie dusze !! Nie serrio ja zawsze bylam zwolenniczką dzych dekoldów no i jak tu golf założyć:D aa no zimą to i tak zawsze mam bluzeczke na naramkach czy z krótkim rękawiekm na sobie i na to rozpinany sweterek czy ciepla bluza z kapturkiem:D golf nie wchodzi w rachube:P

6 lata, 4 mies. temu #56829

• magdolec
generalnie lubię wszystko co plącze się wokół szyi;) naszyjniki, stójki, szale, szaliki i oczywiście golfy... w zimie są niezawodne, zwszłaszcza w kombinacji 'cebulkowej'. mam może dwa grube golfy, reszta jest cienka niczym zwykły t-shirt. na to kamizelka z kapturem, i żakiet... ciepło, wygodnie, praktycznie. jestem zdecydowanie za. jeśli idzie o kolorystykę to jako, że golf nigdy nie jest u mnie najważniejszym elementem stroju to preferuję jednolite- czarny, czekoladowy.

6 lata, 4 mies. temu #56830

• cichaczyk
  • Przyspawany
  • kocham mojego prosiaczka :o)
ja też osobiście nie przepadam za golfami, ale w tamtym roku mama sie wkurzyła, że cały czas jestem chora i kazała mi kupić chyba z pięć! no i musialam polubić. Wiec najbradziej lubie te takie bez rękawów(zeby założyć pod niego jakąś blizke-pewnie mają nawet swoją nazwę :]), i lubię też takie z powyciąganym i rozciąganym golfem, takim dużym, takim pod szyją- mam nadzieję, że każdy zrozumiał o co mi chodzi a kiedyś to wydawało mi się, ze sie normalnie dusze w golfie! wszystko mnie gryzło, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia
('o',)

6 lata, 4 mies. temu #56831

• kasiaW28
  • Świeżaczek
A ja znalazłam sposób na golf....
Nie nosiłam ich nigdy- nie chciałam nosić- bo zawsze miałam wrażenie że mnie dusi....
I nagle przypadkiem znalazłam taki szeroki golf w sklepie. ćwietnie się nosi, jest ciepły a nie przylega do szyi, nie dusi już. Zaczełam szukac dalej i zaopatrzyłam się w kilka fasonów. teraz je uwielbiam. Szerokie, wywijane, trójkątne z boku itp.... poszukajcie naprawde mozna znaleźć cos fajnego.

...pozdrawiam...
<a href="://www.c-sklep.pl">bielizna damska Caprice</a> | <a href="://www.caprice.com.pl">producent bielizny damskiej</a>
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.46 sekundy
You are here: Home | Forum