lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

CO UBRAĆ DO SZKOŁY?
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: CO UBRAĆ DO SZKOŁY?

CO UBRAĆ DO SZKOŁY? 6 lata, 5 mies. temu #5801

Mam takie fajne pytanko...zbliża się rozpoczęcie roku szkolnego? Czy zamierzacie ubrać się tradycyjnie dziewczyny? Spódnica granatowa, biała bluzka? Czy może idziecie w dzinsach? A co z włosami? A może mini? Jestem tego bardzo ciekawa...a wolicie wysokie czy niskie buty? Na sportowo czy wesołO?

6 lata, 5 mies. temu #53283

• okretka
  • Wkręcony
Ja dość 'tradycyjnie' zakładam:
* białą bluzkę (tyle, że nie jakiś "worek"; taką bliżej ciała)
* czarne spodnie (obcisłe na pupie, a co! takie 'dzwonowate', w kant, czarne z podłużnymi, jasnymi, cieniutkimi paskami)
* czarne buty na obcasie (skromne, nie szpilki tylko obcas, bez żadnego 'czubka', czyli nie żaden pierwszy krzyk mody;P)
Co do fryzury, to się nie zastanawiałam. Albo rozpuszczone, albo w kucyk... Nie wiem... Chyba rozpuszczone
Makijażu też jakiegoś wielkiego robić nie będę... Najwyżej mascara, błyszczyk, może odrobinę różu... Nie chcę na samym wejściu podpaść nauczycielom w nowej szkole [LO]
www.pajacyk.pl - okaż trochę serca! kliknij w brzuszek pajacyka!

6 lata, 5 mies. temu #53284

• sweet_lollipop
Hmm...jak ja nie chce myśleć o szkole!!! ale cóż taka szara rzeczywistość nasza:( ja na rozpoczęcie roku pójde w zależnosci od pogody. Załoze na siebie albo czarną spódniczke odkrywajaca kolanka do tego małe szpileczki zcarne wolne palece wolna pięta, na góre jakaś biala bluzeczka. Ale chyba raczej napewno na haftki bardzo dopasowana:D a jak sie 1 września okarze nie zbyt cieply(w co nie iwreze:P) to założe czarne dlugie spodenki na kant dopasowane na pupci:P buciki te same a na góre załoze czarną bluzeczke na naramkach z cekinkami fajnymi:D taka troszke niegrzeczna ta bluzka;-D i zarzuce rozpiętą bluzeczke białą z długim rękawkiem i fajnymi mankietami:D hmm teraz fryz... rozpuszczone włoski i fajny nieład:D nie musze juz sie "spodobać" nauczycielom od wejścia bo wiedza jaka ejstem:D to juz nie pierwsze wejscie do nowej szkoły:P no dobra 2 klasa LO:P nie będe prostowac włosków bo już mam tego dosyć, wiec pianka do włosów male fale odrobina lakieru dla wzmocnienia i na podryw pierwszo klasistów buahaha zarcik:P a make-up nie żaden rzucajacy sie w oczy..nie lubie zabardzo...błyszczyk,tusz do rzęs i troche cienia na oczka fiotelowo różowego:D WSZYSTKO <lol> jej tak jak to czytam to chyba wstane 2 godz pzred wyjścien na busa :P i tak epwnie sie spóźnia jak to zawsze ja Aaaa totalnie odpada granatowa spódniczka i biala bluzka z kołnierzem...wwrr=/ jak w srodniowieczu:] aa i nie dźinsy!! tak będe chodzila pzrez reszte roku:P no i mówią ze to UROCZYSTY DZIE‘ :|:|:| no bardzo :/:/ szczególnie dla uczniow JA CHCE WAKACJE OD NOWA !!!!!!!!

6 lata, 5 mies. temu #53285

jak to dobrze ze te dylematy mam juz za soba. na studiach nie ma uroczystego rozpoczecia roku:)chociaz nie, jest, ale nikt nie chodzi:) ale wlasnie sobie uswiadomilam, ze jesnak mam ten problem, bo od wrzesnia zaczynam prace w szkle,w eic chyba tez sie bede musiala jakos ubrac.ale najpierw dieta cud, bo inaczej po tych wakacjach w nic nie wejde....

6 lata, 5 mies. temu #53286

• Olencja
  • Wkręcony
A mnie czeka ostanie rozpoczecie roku szkolnego w moim koffanym liceum i wcale nie zamierzam isc na galowo - bo nie lubie . Pojde w dzinsach ale takich ciemnych bardziej eleganckie niz takie na codzien do tego jakas czarna bluzeczka i bialy zakiecik - zalezy od pogody i biale szpileczki ( zakrywaja palce ale piety juz nie ) a wlosy hmmmm ojj to bedzie dla wszystkich szok zawsze blondynka z krotkimi postawionymi wlosami a teraz.... ciemne i dluzsze wlosy ;P a jezeli chodzi o makijaz to tylko tusz na rzesy i blyszczyk na usta - nie lubie sie malowac do szkoly. Jakby nie patrzec to za tydzen juz poczatek szkoly

6 lata, 5 mies. temu #53287

Już od jakiegoś czasu zrezygnowałam z takiego tradysyjnego stroju. Mysle ze mam sie czuć dobrze, elegancko a nie sztywno. Pójde w czarnych eleganckich spodniach w kant, w delikatnych szpilkac (czyli doół standardowy) ale zrezygnuje znowu z białej bluzki. Tym razem ebdzie to brazowa bluzeczka bez rekawków ale bardzo elegancka moim zdaniem, bardzo ładnie uszyta z takiem materiałem ze na piersiach materiał jakby na siebie zachodzi Włoski rozpuszczone ale to nic nadzwyczajnego bo mam rozpuszczone przez 90% życia
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne tam gdzie chcą!
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.55 sekundy
You are here: Home | Forum