lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

KWIATKI, PASECZKI, KRATKA, itp.
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: KWIATKI, PASECZKI, KRATKA, itp.

KWIATKI, PASECZKI, KRATKA, itp. 6 lata, 5 mies. temu #5616

Czy uważacie że modne teraz spodnie w kwiatki pasują do bluzki w paski??wszystko w takim samym odcieniu.Jasne że tak.Ciekawa kompozycja.Proponuje ją odważnym dziewczyną:)Też tym które chcą zwrócić na siebie uwage:)Macie jakieś szokujące kompozycje, piszcie.Dzięki.pozdrawiam.

6 lata, 5 mies. temu #52494

• magdolec
a przepraszam, w jakim to niby sezonie modne są spodnie w kwiatki? [nie to, że sie czepiam;]. poza tym według mnie jest różnica między kontrowersją, szokiem [jakby tego nie zwał] w ubiorze a zwykłym kiczem. dla mnie połączenie jakie zaprezentowałaś podchodzi pod to drugie. jeszcze brakuje butów z ceknami, kapelusza w groszki i jazda na festyn...

6 lata, 5 mies. temu #52495

• Hanky
Chyba zgodzę się z Magdolcem. Próbuję sobie to zestawienie wyobrazić, ale jakos mi to nie wychodzi.
Wg mnie to nie jest ciekawa kompozycja i nie szokująca, ale bardziej ośmieszająca. Owszem mogę się tak ubrać jak sprzątam mieszkanie, czy myję okna

Sądzę, że może sie ktoś tak ubrac "na miasto" baaaardzo odważny. Mnie osobiście taki układ kwiatki + paski nie odpowiada.

6 lata, 5 mies. temu #52496

Według mnie to jakoś mi nie odpowiada kwiatki i paski...nie ubrała bym się tak, jednak znam dziewczyne, która chodzi w spódnice w kwiaty i do tego w sweterku w paski i wygląda poprostu cudnie...bluzke ma białą....wygląda naprawde nieźle...każdy ma inny styl...ale trzeba w nim się czuć i jako tako wyglądać!

6 lata, 4 mies. temu #52497

• Manitha
Od lansowania mody są projektanci i to oni przede wszystkim dyktują co jest modne. Nie przypominam sobie spodni w kwiatki, no chyba, że w czasach "dzieci kwiatów". Dla mnie ta kompozycja również jest śmieszna i nigdy bym się tak nie ubrała. Nie chodzi o odwagę ale nie uśmiecha mi się żeby mnie posądzono o brak gustu.

6 lata, 4 mies. temu #52498

• Eli
  • Przyspawany
  • (oo)~ Świnka po prostu :D
Paki na dole a kwiatki na gorze albo odwrotnie to byla chyba wiosenna lub letnia 9nie pamietam) kolekcja Jackpot. Mozna obejrzec na ich stronce. Ja raczej ubieram sie na sportowo, wiec i tak nie nosze na sobie kwiatkow, ale musze przyznac ze w Jackpot'cie zgrali to calkiem subtelnie i moze sie taka kompozycja podobac. Moim zdaniem nie wyglada to chamsko czy wiesniacko - no ale mowie - widzialam kolekcje Jackpot'a a nie rzeczy z targu ubrane ni przypiął ni wypiął
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.48 sekundy
You are here: Home | Forum