lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

LUMPEKSY, itp.
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: LUMPEKSY, itp.

LUMPEKSY, itp. 6 lata, 6 mies. temu #5524

Co myślicie o kupowaniu rzeczy w lumpeksach? Być może i nie są one pierwszej jakości ale ja już nie raz trafiłam na bluzke ze starej kolekcji H&M albo spodenki Adidasa po śmiesznych cenach, a co najlepsze już niejedna osoba sie mnie pytała skąd mam takie niepowtarzalne ciuszki ;p

6 lata, 6 mies. temu #50798

Ja pamietam te sklepy z gl. czasow dziecinstwa. Na mojej ulicy, takiej moze 500 metrowej byly az 3 Teraz nawet nie widze zabardzo takich sklepow w moim miescie, chociaz ostatnio spodobala mi sie bluzeczka mojej sasiadki. Okazalo sie, ze jest to nabytek wlasnie z takiego sklepu. Nie chcialam uwierzyc, bo nie byla sliczna i dobrej jakosci.
Tak wiec teraz jestem przekonana, ze mozna znalezc tam cos fajnego.

6 lata, 6 mies. temu #50799

• Dorek
  • Wkręcony
Zdazaja sie tam prawdziwe perelki... naprawde warto tam zagladac od czasu do czasu. Tym bardziej ze teraz juz te staromodne lumpeksy sa zamykane a tworza sie w ich miejscu takie z ubraniami modnymi i na czasie. I faktycznie po smiesznych cenach.... mam kilka ubran takich u siebie w domu ktore bardzo lubie i czesto nosze.... a znajomi nie wierza ze to z takiego sklepu... szkoda ze one ciagle sa u nas traktowane jako sklepy "dla tych biedniejszych".... coz... moze i do tego dorosniemy...
Chciałbym do niczego nie prowadzi. Chcę jest jedynie skuteczne. - Vinet

6 lata, 6 mies. temu #50800

• an
  • Wkręcony
O, secondhandy sa swietne! Jakis czas temu kupilam sobie bluzke Vero Mody za 7 czy 10 zl. Teraz jest identyczna w letniej kolekcji za 85 zl Strasznie bylam dumna jak to zobaczylam Poza tym mam sporo ulubionych ciuszkow wlasnie z takich sklepow. Lubie tez szukac w nich dodatkow, wiem wtedy, ze kupiona torebka czy pasek sa wlasciwie niepowtarzalne

6 lata, 5 mies. temu #50801

• Greta
  • Świeżaczek
uwielbiam lumpeksy, w swoim mieście znam juz każdy i rzeczywiście zauważyłam w nichh wielką zmianę. To juz nie to co kiedyś, że w jakiś koszach albo skrzyniach leżą pomięte łachy. Teraz lumpeksy mają sowje charakterystyczne wystroje itd. Poza tym można tam rzeczywiście znaleźć mase markowych ciuchów i oryginalnych. Uwielbiam buszować po lumpeksach. A najbardziej lubię kupwać rzeczy mojej dwuletniej córce. Czasem jej zazdroszczę, że ma tyle fajnych ciuszków.
Pozdrawiam.

6 lata, 5 mies. temu #50802

w tzn. "lumpeksach" idzie dostać naprawde rzeczy dobre jakościowo i na "topie" Czasami ludzie słysząć lumpeks myślą że te rzeczy były noszone niewiadomo przez kogo i w życiu tego nie założą. Uważam że tacy ludzie tak naprawde nie wiedzą co dobre. Na[rawde szczerze polecam kupowanie rzeczy w lumpeksach ponieważ czasami nawet idzie dostać prawie nowe ciuchy. NAPRAWDE POLECAM! PoZdRaWiAm
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.59 sekundy
You are here: Home | Forum