Pausia
O tak! Fashion House to jeden z najlepszych sklepów, w którym miałam okazję być... Można tam niesamowicie nacieszyć oczy tymi wspaniałościami, a jednocześnie zdołować - okropnymi, wręcz śmiesznymi cenami;]... Przed wejściem do niego portfel jest pełen, a dziwnym zbiegiem okoliczności po wyjściu jest pusty [Hah, dobra kuracja odchudzająca dla porfonetki;P]... Na szczęście ludzie myślą jeszcze o nas i wprowadzają różne promocje, zniżki itepe... Ostatnio miałam okazję widzieć w sklepie - Wrangler - spodnie, które kosztowały po obniżce 55zł, a przed obniżką 435zł [nie do wiary] - dodam jeszcze, że nie były na tyle atrakcyjne, by wydać na nie tyle kasy! Zwykły [a może niezwykły] jeans i kilka cieniowanych wzorków - żenada! Co prawda, to prawda, niektóre ciuchy są naprawdę nijakie, nie to, co ich ceny;]... Jednak to kwestia gustów, bo każdy ma je inne... Widzę, że Ciebie również martwi fakt - rozmiarów, które czasami są śmieszne... To jest dyskryminacja!;D Ostatnio chciałam kupić buty, ale nie było takiego rozmiaru, beznadzieja - a zdążyłam się już w nich zakochać;]... Widzę, że mamy podobne gusta - ubranka z Orsay'a i House'a są rzeczywiście fajne, modne i dobrze się je nosi;)... A byłaś w Reporterze lub Cropp'ie? Również gorąco polecam;] - w Reporterze szczególnie kurtki, spodnie i buty...