lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

MODA KONTRA WŁASNY STYL
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: MODA KONTRA WŁASNY STYL

MODA KONTRA WŁASNY STYL 6 lata, 5 mies. temu #5065

• koffana-sarcia
  • Szarak
  • Co moge o sobie powiedzieŚ. Jestem zwariowaną nastką lubiącą imprezowanie i taniec :):)
Ubieracie się w to co akurat jest na topie czy macie własny styl? Ja mam własny styl, łącze modne ciuchy z tymi które lubie, w ciuchach w których chodze musze się czuć dobrze
www.epuls.pl<SieŚ tętni naszym pulsem

6 lata, 5 mies. temu #39106

Ja nosze to w czym wyglądam dobrze i dobrze się czuje...nie lubie osób biegnących za modą i wyglądających jak "dziwaki" to nie jest piękny widok!

6 lata, 5 mies. temu #39107

• SaMa
  • Wkręcony
  • "świr". staŚ ją na wiele - czasem przechodzi granice ludzkiego szaleąstwa. łazi po rondach, czaruje uśmiechem, zaczepia ludzi i zadaje dziwne pytania. wiecznie o coś pyta. dociekliwa. lubi czarne i białe. i czerwone. i niebieskie. tak samo słodka
hmm, cos malo rozwinelas swoj temat...
kompletnie nie rozumiem osob, ktore slepo podazaja za moda i nie potrafia sie samemu ubrac (inaczej takich osob nie da sie nazwac, naprawde). nie wyobrazam sobie, ze mialabym podazac slepo za stadem, nosic to, co inni, zeby tylko nie wyrozniac sie czasem z tlumu i nie odstepowac od okreslonych trendow. nie moge powiedziec, ze nie ubieram sie modnie, bo wiele rzeczy, ktore sa modne podobaja mi sie i laduja w mojej szafie, jednak dobieram dodatki wedlug wlasnego gustu i stylu. lubie styl sportowo-elegancki, uwielbiam kolory khaki, oliwke, czern, czerwony, fiolet. khaki oraz czern beda bardzo modne w nadchodzacym sezonie - nie mam zamiaru z nich rezygnowac dlatego, ze sa modne, ale nie odrzuce ich tez tylko po tym, jak minie na nie moda mysle, ze moda jest czyms potrzebnym, jednak z byciem na topie tez nie nalezy przesadzac... we wszystkim trzeba odnalezc swoj styl i wyrazic wlasne "ja". bo dla mnie wlasnie ubior jest jedna z form wyrazania swojej osobowosci. najczesciej ubieram sie w to, co jest po prostu wygodne, choc zwracam uwage na to, czy ogolny wyglad ze soba wspolgra, czy dodatki sa dobrze dobrane, buty pasuja do tych spodni, itd...
uwielbiam ogladac pokazy mody, choc widze w nich bardziej ten artyzm niz cos, co nadaje sie do uzytku codziennego jednak trzeba tez rozgraniczyc mode na ta "z wybiegu" i na ta "uliczna" - bo bardzo czesto ta uliczna znacznie sie rozni od tej z pokazow
u ludzi cenie poczucie wlasnej wartosci wyrazone nie metka, nie podazaniem za moda, a wlasnie wlasnym stylem...
bo przeciez mozna byc modnym, jednoczesnie nie zatracajac wlasnego stylu

6 lata, 5 mies. temu #39108

• Diriana
Ja zawsze lacze ciuchy i dodatki wedlug wlasnego stylu i gustu. Nie rzadko spotyka sie to ze zla opinia otoczenia. No i niestety nie jest to mile, gdy ktos dokuczliwie komentuje moj styl. Ale mimo tego nie rezygnuje z tego. A jak jeszcze dorwe maszyne do szycia to powstaja dopiero cudne rzeczy:P I przynajmniej wiem ze nie spotkam nikogo w tym samym. Czesto tez buszuje po tzw. ciucholandach. Tam naprawde mozna znalezc swietne ciuchy! <chyba odbieglam troche od tematu...>

6 lata, 5 mies. temu #39109

• Manga
  • Wkręcony
  • Szczęśliwie zakochana :)
Ja na pierwszy plan stawiam to co sama lubie i w czym się dobrze czuje. To że jest moda na różowy to nie znaczy, że ja nie będe chodzić na czarno Są jednak takie sytuacje kiedy staram się ubierać troszke inaczej. Na przykład kiedy ide na randke z moim facetem nie założe sobie ciuchów które lubie i sa wygodne ale ubiore się tak, żeby się podobać mojemu facetowi. (co nie znaczy że się przy nim nie ubieram luźnie, mówie o wyjątkowych sytuacjach)
>>> Uwierz w anioły, nawet te czarne <<<

://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;116/st/20041204/n/Misiu+i+ja/dt/6/k/4047/age.png

6 lata, 1 miesiąc temu #39110

• ajz
  • Szarak
mysle ze kazdy powinien swoj styl dostosowywac do siebie... do swoich upodoban, stylu zycia noi... sylwetki tak wiec nie mozna za wszelką cene podążac za modą bo mozna wygladac conajmniej smiesznie tak wiec bądź sobą - Bóg z Tobą
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.55 sekundy
You are here: Home | Forum