lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

MINI, MIDI, MAKSI...
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: MINI, MIDI, MAKSI...

MINI, MIDI, MAKSI... 6 lata, 6 mies. temu #5063

• koffana-sarcia
  • Szarak
  • Co moge o sobie powiedzieŚ. Jestem zwariowaną nastką lubiącą imprezowanie i taniec :):)
Czy według was każda dziewczyna może nosić mini? Te bardzo chude i grube też mogą? Co sądzicie jak widzicie dziewczyne bardzo grubą w mini na ulicy pewnie nasuwa wam się powiedzonko "Mini mini a nogi jak u świni" albo jak widzicie bardzo chudą dziewczyne w mini, co sobie myślicie? Według mnie jeśli ktoś dobrze się czuje to może chodzić ubranym w czym się mu tylko podoba
www.epuls.pl<SieŚ tętni naszym pulsem

6 lata, 6 mies. temu #39073

• LiLa;)
  • Świeżaczek
Wszystko było by wporządku, gdyby te "większe" ;P dziewczyny, nie myślały, że każdy leci na ichodsłonięte ciałko... jest wręcz przeciwnie ;]. Także, moim zdaniem, nie masz płaskiego brzuszka, zgrabnych nórzek, chodź w spodniach. Przewiewne rybaczki są modne.. a jak doskonale kryją wszelkie niedoskonałości. Co do tych chudych... niektórzy mają taką budowę, i co poradzić jedzą ile chcą, a nie tyją (też bym tak chciała ;p) Ale te anorektyczki, których ciało wisi na kościach, powinny się głeboko zastanowić. Mnie osobiście obrzydza taki widok..

6 lata, 6 mies. temu #39074

• Hanky
sama bardzo często (no praktycznie codziennie) chodzę w spódniczkach. No, nie są to mini bo jakbym się w pracy schyliła, to koledzy z krzeseł by pospadali. Lubię długość "przed kolanko", albo bardzo kobiecy - wg mnie- za kolanko.

Każdy ubiera się tak jak lubi... ale jednak, jak widzę "pannę" która poprostu ledwo wcisnęła się w mini, to myślę sobie żeby lepiej włożyła coś luźniejszego i dłuższego. Nie wiem, czy takie osoby nie mają poczucia gustu, dobrego smaku. Może poprostu nie zwracają na to uwagi, chcą się ubierać tak jak chude babki, ale nie zawsze ładnie to wygląda.

6 lata, 6 mies. temu #39075

• Sangria
  • Świeżaczek
Uwielbiam spódniczki za koloano z dużą ilością kieszeni Ac od spódniczek mini to zakładam je jedynie do glanów i do krótkiej czarnek bluzki lub swetra.Do tego pasek z ćwiekami i obroża......hmmmm normalnie mój żywioł :DAle tak to nie jestem zwoleniczką mini...ale raz na jakiś czas można pokazać to co się ma najlepszego ale bez przesady....

6 lata, 6 mies. temu #39076

Ja jestem zdania, ze nalezy przedewszystkim czuc sie dobrze w tym co mamy na sobie, kobiety nieco okraglejsze nie powiny rezygnowac z krotkich spodniczek ejsli czuja sie w nich dobrze ( oczywiscie nie mowie tu o sporej nadwadze, bo to moglo by byc juz nieco nieestetyczne). Pamietajmy rowniez o tym gdzie sie wybieramy.Pamietam sytuacje, gdy przede mna w kosciele stala mloda mama i gdy tylko nachylila sie do swojego dzidziusia to wszyscy znadujacy sie w jej poblizu mogli podziwiac jej posladki. Takie sytuacje wzbudzaja we mnie wiekszy ubaw niz kobiety ze spora nadwaga paradujace w mini.

6 lata, 5 mies. temu #39077

Witam. Według mnie nie każda dziewczyna możże nosić spódniczki mini. Jak wiemy płeć piękna niekoniecznie jest zawsze taka piękna. Uważam że przez zwykłą okrutność ludzką dziewczyny które mają jak to inni nazywają "krzywe nogi" lub jeszcze inne niemiłe określenia nie powinny nosić takowych spódniczek. No chyba jest na tyle uparta, pewna siebie i pozbawiona kompleksów że może założyć wwymarzoną sobie spódniczke. Nie jestem tego samego zdania i raczej nie krytykuje ludzi któym spódniczki MINI nie pasują ale właśnie przerz takich ludzi którzy krytykują nie polecam noszenia takich spódniczek. Pozdrawiam
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.51 sekundy
You are here: Home | Forum